Nikola Jakšić pred OI: "Imali smo pritisak pre dolaska, verujem da ćemo uspeti da obradujemo Srbiju"

 
L. I.
L. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kapiten naše selekcije naglasio je da očekuje ujednačen turnir...

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić izjavio je  da će ekipa dati sve od sebe na Olimpijskim igrama u Parizu kako bi obradovala navijače u Srbiji.

Jakšić je na konferenciji za medije poručio da se ništa nije promenilo u ekipi, iako je sedam igrača posle OI u Tokiju završilo reprezentativnu karijeru.

- Deo sam sjajnog tima koji je osvojio zlato u Riju i Tokiju, pa, iako je došlo do smene generacija, mi i dalje stremimo ka najvišem odličju. Iako imam dva zlata, ništa se nije promenilo, a i dalje imamo isti mentalitet i svi tako misle. Mislim da smo svi potpuno spremni da damo sve od sebe i verujem da ćemo uspeti da obradujemo Srbiju - rekao je Jakšić.

Vaterpolisti Srbije igraće u grupi sa Australijom, Francuskom, Mađarskom, Japanom i Španijom. Prvi meč odigraće u nedelju od 12.05 protiv Japana.

- Imali smo pritisak pre dolaska, sada je još veći i koristimo ga u pozitivnom smislu. Momci koji su bili i koji su prvi put tu, tu su da se pokažu u najboljem svetlu i biće jako naporno sa osam neverovatnih utakmica, ali stvarno verujem u ekipu i nadamo se najboljem, korak po korak - poručio je Jakšić.

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije je naglasio da očekuje ujednačen turnir.

- Što se tiče takmičenja samog, nikada nije bilo ujednačenije. Prve dve utakmice su jako bitne jer ako to pobedimo idemo manje-više sigurno u četvrtfinale i to je najbitnije. I ostale su utakmice važne, ali ulazak u eliminacionu fazu je najvažniji. Setimo se Rija kada smo jedva prošli grupu i posle osvojili. Bitno je da te dve utakmice na startu počnu kako treba, a onda da se spremimo za najbitnije, četvrtfinale - zaključio je Jakšić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Novakov odgovor izazvao aplauz novinara i moćno odgovorio za potcenjivanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA