Đoković poslao jasnu poruku svima: "Ne razmišljam o penzionisanju, a znam da bi mnogi voleli da se povučem!"

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Gledaćemo i dalje Noleta na teniskim terenima

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković se obratio medijima na konferenciji za medije povodom početka Olimpijskih igara u Parizu zajedno sa ostalim članovima delegacije.

Govorio je Srbin o mnogobrojnim važnim temama, a jedan od stranih novinara želeo je da sazna kakvo je njegovo mišljenje povodom povlačenja Endija Marija posle Pariza i njegovog odlaska u penziju.

I ne samo to, Rafael Nadal se takođe nalazi na rubu završetka karijere, dok Novak i dalje jedini stoji. Kaže Đoković da se neće uskoro povući sa teniskih terena.

- Čuo sam za Endija i nadam se da će imati najbolji oproštaj ovde. Važan je teniser u svetu, Nadal i više. Svi njegovi uspesi, naročito ovde na RG. Nadal i dalje nije rekao kada će igrati poslednji turnir i zbog sporta nadam se da neće biti skoro. Ja ne razmišljam o penzionisanju, mada bi mnogi voleli da se povučem. Ta naša era će nastaviti da traje koliko god i jedan od nas nastavi da se takmiči. Dolaze i mlađi, oni će biti nosioci sporta u budućnosti. Ja sam video nekoliko smena generacija i mislim da je sjajno što i ja i Nadal i vavrinka i neki veterani i dalje igramo - podvukao je Novak.

(Telegraf.rs)

Video: Novak progovorio o eventualnom duelu sa Nadalom na početku OI

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA