Poznato ko će zameniti Janika Sinera na Olimpijskim igrama: Dvostruki finalista Grend slemova dobija šansu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Interesantan izbor, nikada nije bio među sto u singlu

Povlačenje Janika Sinera sa Olimpijskih igara usled zdravstvenih problema razočaralo je sve ljubitelje tenisa, olakšalo put drugim teniserima, a zatim pokrenulo i lavinu. Holger Rune je takođe odlučio da preskoči Pariz, pa je tako spisak nosioca još jednom promenjen.

U međuvremenu je postalo poznato ko će zameniti Italijana i interesantno je što će to biti njegov zemljak. Andrea Vavasori je prihvatio poziv i zauzeće jedno od upražnjenih mesta.

Interesantno je to što olimpijski sistem primenjuje pravilo poziva dubl igračima na pozicije koje treba popuniti umesto što šalje poziv dostupnim singl igračima... Tako će 207. na listi učestvovati u Parizu.

Teniser koji u singlu nikada nije bio među sto najboljih, ali je zato sada deveti u dublu, imaće veliku čast, možda i najveću u svojoj karijeri.

Vavasori ima godina i pet ATP pehara u dublu uz dva finala Grend slemova i to oba ove godine u paru sa Simoneom Bolelijem, ali je i u Australiji i u Parizu ostajao bez titula.

(Telegraf.rs)

Video: Nole izašao bez Jelene sa gala večeri, ispred ga sačekala navijačica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA