Posle Sinera i on je otkazao učešće u Parizu! Novi šok pred početak OI, evo šta to znači za Novaka

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Šok!

Danas je teniska javnost ostala zatečena nakon što je Janik Siner otkazao učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, a sada je to učinio i Holger Rune!

Mladi danski teniser, bio je primoran to da učini zbog povrede zgloba na desnoj ruci.

Tim povodom, Rune se oglasio na mrežama i izvinio se fanovima.

- Zaista mi je žao što neću moći da igram na Olimpijadi. To je nešto što sam nestrpljivo iščekivao i čemu sam se radovao. Igrao sam sa bolom u zapešću tokom cele sezone na šljaci i travi, tako da moram ozbiljno da shvatim medicinske preporuke. Pratiću Olimpijske igre iz svoje kuće i bodriti sve danske sportiste, i nadam se i verujem da možemo da donesemo mnogo medalja iz Pariza. Idemo, Danska! - napisao je Rune, nakon video poruke koju je objavio.

Inače, Rune i imao problema sa povredom i protekle nedelje na turniru u Hamburgu, te je nakon konsultacije sa medicinskim timom ipak odustao od učešća u Parizu.

Ono što je posebno važno, jeste da odustajanja Sinera i Runea značajno olakšavaju put Novaku u Parizu, gde je srpski teniser jedan od glavnih favorita za zlato.

(Telegraf.rs)

Video: Nole izašao bez Jelene sa gala večeri, ispred ga sačekala navijačica

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA