"Ovo je najveći cirkus koji sam video u životu, rekli su nam da je završeno": Maskerano grmi posle poraza

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Argentinci na neslavan način započeli takmičenje na OI

Fudbalska reprezentacija Argentine poražena je na startu Olimpijskih igara od Maroka rezultatom 2:1. Ova utakmica bila je u najmanju ruku čudna, jer su Gaušosi uspeli da izjednače rezultat u poslednjim trenucima, da bi nakon toga sudija poslao igrače oba tima u svlačionicu, a onda odlučio da poništi gol zbog ofsajda. Na sve to, utakmica je bila nastavljena posle dvočasovne pauze.

Nakon meča svoje utiske izneo je selektor Argentine Havijer Maskerano, koji očito nije bio zadovoljan ishodom utakmice i svemu što je prethodilo.

- Juče su provalili u naše prostorije, Almadine stvari su ukradene! Traže od nas da se za sve akreditujemo, a onda se takve stvari dešavaju - rekao je vidno iznervirani Maskerano, pa nastavio:

- Danas su sedam puta upadali na teren, gađali su nas petardama. Rekli su nam da je završeno 2:2. Čak ni Maroko nije želeo da igra. Ovo je najveći cirkus koji sam video u životu - završio je selektor Argentine.

U narednom kolu Argentina će odmeriti snage sa Irakom, a taj susret na programu je 27. jula.

(Telegraf.rs)

Video: OFK pobedio Mladost rezultatom 2:0

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA