Ispalio Partizan, odveo Brazil na Olimpijske igre, pa izabrao ko je za njega veći od Pelea

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Centar je rekao svoje

Nisu im davali velike šanse na kvalifikacionom turniru u Letoniji, ali su košarkaši Brazila početkom jula prikazali ono najvolje od sebe i uprkos jednom šokantnom porazu od Kameruna uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre.

Jedan od ključnih igrača u pohodu na Pariz bio je Bruno Kaboklo, centar koji se još uvek nalazi pod ugovorom sa Partizanom. Sa nekoliko odličnih partija nametnuo se selektoru Acu Petroviću i na OI bi mogao da bude skriveni lider tima.

Pitanje je kakva ga sudbina čeka u klupskom smislu pošto je evidentno da ne planira da se vrati u crno-bele, koji svakako polažu pravo na njegove usluge po slovu ugovora. Njega izgleda da to ne dotiče mnogo u ovim momentima, pa je tako pred okršaje u Francuskoj upitan da izabere brazilskog "Goata".

Provlačili su se brojni poznati fudbaleri, na kraju se između svih izdvojio Pele, ali čak ni on nije mogao protiv košarkaškog velikana.

Bruno je ispred fudbalske legende izabrao Marselinja Uertasa, igrača koji i pod stare nade u Španiji beleži dvocifrene brojke, baš kao i u nacionalnom timu, a biće i jedan od najstarijih učesnika Olimpijskih igara sa 41 godinom.

Brazil se nalazi u grupi sa Francuskom, Nemačkom i Japanom i prvi meč igra u subotu.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatno šta je promašio Bruno Kaboklo, Obradović nije mogao da veruje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA