Panika pred početak OI u Parizu: Pronađen sumnjiv objekat kod stadiona!

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sve se dešava pored "Parka prinčeva"

Imamo i prvu veliku dramu na Olimpijskim igrama! Kako javlja nemački "Bild", deo Pariza oko stadiona "Park prinčeva" blokiran je zbog sumnje na eksplozivnu napravu!

Naime, između teniskog objekta Rolan Garos i "Parka prinčeva" pronađena je sumnjiva torba. Okolne ulice su stoga ograđene na širokom prostoru, a policija je ogradila i celu ulicu. Čak ni stanovnici ne smeju da uđu u svoje kuće. Saobraćaj, uključujući i olimpijski autobus, trenutno su u prekidu.

Na ovom stadionu od 15 časova na programu je meč između Španije i Uzbekistana, dok će od 21 čas Izrael igrati protiv Malija. Upravo su zbog učešća Izraela pojačane mere bezbednosti na Igrama.

Proteklih dana članovi izraelske delegacije su već dobijali pretnje smrću u svojim privatnim imejlovima. Na sopstvene sahrane, između ostalih, pozvani su barjaktari Peter Palčik (32/džudo) i plivač Meiron Amir Čeruti (26).

Detalji o tačnim merama predostrožnosti u Parizu se čuvaju u tajnosti. Međutim, ovo se zna: potrošnja na bezbednost sportista 2024. biće oko dva puta veća nego na Igrama u Tokiju pre tri godine.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bb

    24. jul 2024 | 15:41

    U kuhinji svetskog haosa ima i vasih ruku pa sad placajte novcem grancuskih gradjana.Nadam se da ce se svi sportisti srecno vratiti kucama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA