Sportiste na OI u sobama čekaju kondomi sa urnebesnim porukama, evo koliko će ih dnevno dobijati

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Plavi i roze kondomi za dobrodošlicu...

Kanadska jedriličarka Sara Daglas napravila je zanimljiv video snimak za svoj tiktok nalog, te je istim pokazala šta se nalazi u paketu dobrodošlice koji su obezbeđeni sportistima u Olimpijskom selu!

Svečano otvaranje OI je u petak na Seni, mada fudbal i ragbi počinju već u sredu, a veliki broj sportista iz sata u sat pristiže u francusku prestonicu - među kojima su i srpski. Tim koji broji 112 članova.

Svakog sportistu dočekaće paket u kom se nalazi zanimljiv sadržaj: flašice za vodu, mobilni telefon, džepni vodič, torba sa toaletnim potrepštinama i kondomi olimpijskog brenda.

Svaki set kondoma dolazi sa zanimljivom porukom ispisanom na roze i plavom pakovanju. Prva poruka glasi "Na polju ljubavi igrajte pošteno. Tražite saglasnost", dok na drugom kondomupiše: "Ne morate da budete osvajač zlatne medalje da biste ga nosili."

Mediji navode da će sportistima biti obezbeđeno dva kondoma dnevno, dok se i dlaje vodi polemika oko anti-seks kreveta od kartona koji datiraju još od Tokija. Međutim, neki sportisti su već isprobali jačinu tih kreveta i garantuju zanjih.

(Telegraf.rs)

Video: "Hvala vam": Trener Benfike stigao u Srbiju, pa poslao šmekersku poruku pred meč sa Zvezdom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA