Pešić napravio šou na konferenciji za medije pred put na OI: "Samo kad bi ovde bilo malo više vode..."

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Selektor Srbije bio je raspoložen za šalu i u ranim jutarnjim satima pred put za Francusku

Selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić zajedno se sa kapitenom Bogdanom Bogdanovićem i prvotimcem Nikolom Milutinovim obratio danas medijima na aerodromu "Nikola Tesla" pre puta na Olimpijske igre u Francuskoj.

Ponovo je Pešić bio raspoložen, pa je posle jednog pitanja uspeo da napravi mali šou kada je shvatio da mu se pije voda, a na stolu nije video ispred sebe nijednu flašicu.

Okrenuo se selektor ka novinarima, a svi u sali su se posle toga slatko nasmejali.

- Mislim da ovako sada izgledamo dosta smireno i nadamo se da će to biti dobro. Samo kad bi imalo ovde malo više vode (smeh), da pozovemo Voju Đorđevića, doneo bi tonu vode ovde - rekao je selektor Srbije.

Naravno, vodu, kao ni bilo koju drugu tečnost nije moguće uneti u deo restriktivnog prostora na aerodromu, pa je zbog toga selektor ostao uskraćen za istu na samoj konferenciji.

Pogledajte kako je Pešić reagovao i nasmejao sve.

(Telegraf.rs)

Video: "Ljudi moraju da znaju jednu stvar pred turnir, to je veoma važno": Pešić poručio pred put u Pariz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CG

    24. jul 2024 | 12:52

    Znam pouzdano iz kosarkaskih krugova da u novcaniku nosi zmije umjesto novca, ali nisam znao da je jadan i u struci. Morao je povesti Davidovca koji ne ugra u nijednom evro takmicenju samo zato sto je posao iz Zeleznika, a nije odveo Pokusevskog, koji ima nekoliko NBA sezona za sobom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA