Beker: "Ne znam da li shvatate važnost Đokovića u Srbiji, imaće dodatnih 10 procenata u Parizu"

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Napominje Beker i šta Srbija znači Noletu

Nekadašnji nemački teniser Boris Beker smatra da će Novak Đoković imati "dodatnih 10 procenata" kada izađe na teren na Olimpijskim igrama u Parizu!

Iako najbolji u istoriji tenisa, Novak nikada nije osvojio olimpijskom zlato koje mu je, nema sumnje, prioritet ove godine. Beker, koji je u prošlosti sarađivao sa bivšim brojem jedan kao trener, nedavno je citiran u izveštaju gde je objasnio zašto je olimpijski uspeh toliko važan Srbinu.

- Ne znam da li shvatate važnost Novaka Đokovića u Srbiji. On bi mogao da bude predsednik. Mogao bi da bude bilo šta. On je prava ikona u Srbiji i zato je prirodno za njega da želi da predstavlja Srbiju na svetskoj sceni. Nema boljeg mesta za to od OI - rekao je Beker i dodao:

- Novak je bio vrlo transparentan i otvoren na početku godine da će mu najvažniji turnir biti OI u Parizu. Imajući ovo na umu, očekujem da vidim veoma, veoma motivisanog Novaka Đokovića na ovim Olimpijskim igrama. Igranje za Srbiju će mu dati dodatnih 10 procenata koje mu treba protiv ovih sjajnih mladih igrača koji sada dolaze.

Novak na prošlim OI u Tokiju nije zeo medalju, a put ka zlatu koje mu nedostaje počenje drugog dana takmičenja - 27. jula.

(Telegraf.rs)

Video: Milojević posle Benfike: "Mi nismo ovde da igramo polufinale i finale Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA