Dušan Ristić objavio emotivnu poruku nakon što je saznao da ga Pešić nije odabrao u tim za Olimpijske igre

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Veliki je Rile!

Srpski centar, Dušan Ristić neće se naći sa reprezentacijom na Olimpijskim igrama, pošto je selektor Svetislav Pešić odlučio da ga ne uvrsti na konačan spisak pred put u Francusku. 

On je danas saznao i lepe vesti, a to je da će se naredne sezone ipak naći u Zemlji galskih petlova i nastupaće u ekipi Šalona, a na društvenim mrežama ostavio je emotivnu poruku.

Pokazao je naš fenomenalni igrač još jednom svoju veličinu, a nećemo zaboraviti njegov ogroman doprinos srebrnoj medalji na Svetskom prvenstvu u Manili i kvalifikacijama za isto takmičenje.

Uvek se odazivao pozivu selektora i za kvalifikacije, pamtimo njegove trojke na utakmici protiv Turske, ali i mnogo, mnogo toga drugog...

- Velika mi je čast što sam proveo leto sa ovim sjajnim momcima, trenerima i svim ostalim članovima tima. Ne sumnjam da će nas sve obradovati na Olimpijskim igrama i da će se vratiti u Srbiju sa najsjajnijim odličjem - napisao je Ristić.

(Telegraf.rs)

Video: Pitali smo Stiva Kera da uporedi Jokića u reprezentaciji i NBA: "On je najbolji košarkaš na svetu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA