Gotovo je! Endi Mari se oglasio emotivnom porukom: "Olimpijske igre biće moj poslednji turnir u karijeri"

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Poslednji put gledaćemo velikog Endija na terenu

Nakon skoro dve decenije profesionalne karijere, došao je trenutak da veliki Endi Mari kaže zbogom. I sam Britanac je naglasio da će u penziju otići ove godine, a sada je i zvanično presekao i objavio da će Olimpijske igre biti njegov poslednji turnir.

Na taj način ističe da želi da na najbolji mogući način predstavi Veliku Britaniju na najvećem sportskom nadmetanju u Parizu. Nema sumnje da će emocije biti na vrhuncu na terenima Rolan Garosa.

Sjajni Endi koji je jedno kratko vreme bio prvi na ATP listi tokom 2016. godine, a koji je osvojio dve titule na Vimbldonu i još jednu na US openu ostavio je i emotivnu poruku pratiocima na društvenim mrežama.

Pored toga, on je osvojio i Završni turnir 2016. godine, kao i Olimpijske igre 2012. i 2016. godine.

- Stigao sam u Pariz za moj poslednji turnir ikada - Olimpijske igre. Takmičiti se za Veliku Britaniju bile su možda i najveće sedmice u mojoj karijeri i ekstremno sam ponosan što ću to uraditi još jedan, poslednji put - napisao je Endi na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Video: Marej se gušio suzama dok je saopštavao svetu da se povlači iz tenisa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA