Šok pred Olimpijske igre: Pre turnira se povukao jedan od desetorice najboljih tenisera sveta!

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Hubert Hurkač nije uspeo da se oporavi od povrede koju je doživeo na Vimbldonu

Teniski turnir na Olimpijskim igrama nažalost ostaće uskraćen za jednog od članova Top 10 na ATP turu, pošto je poljski teniser Hubert Hurkač rešio da se povuče pred žreb zbog povrede.

On je pokušao da se oporavi od povrede kolena koju je zadobio tokom meča protiv Artura Fisa iz Francuske bukvalno u poslednjim poenima, zbog čega je čak morao zbog bolova da preda duel na meč lopti.

- Moj oporavak teče vrlo dobro i napredujem. Ipak, moj tim i ja smo doneli odluku da neću moći da se takmičim na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je bila jako teška odluka za mene, zato što sam oduvek sanjao da predstavljam Poljsku na Olimpijskim igrama i osvojim medalju za svoju zemlju, ali nažalost to neću moći da uradim ove godine. Naravno, gledaću i navijaću za ceo poljski tim i nadam se velikom broju medalja. Hvala svima puno na porukama podrške - rekao je Hubi putem svog Instagram profila.

On je inače sedmi teniser sveta i na Olimpijskim igrama bio je postavljen za sedmog nosioca, tako da će sada izvesno doći do određenih pomeranja.

(Telegraf.rs)

Video: Džimi Balter navijao za Alkaraza u finalu Vimbldona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA