Srbiji poništili gol i dodelili ga Grcima: Pogledajte skandaloznu VAR odluku u finalu na OI

 
 
 ≫ 
  • 24

Srbija ponovo protiv sudija...

Vaterpolisti Srbije igraju finalni meč na Olimpijskim igrama u Tokiju protiv Grčke i taj prenos možete pratiti uživo na Telegrafu, a sam početak meča je obeležila i jedna, malo je reći, skandalozna odluka VAR tehnologije - poništili su gol našoj selekciji i priznali su ga protivnicima.

Nakon jedne akcije, pokušao je grčki vaterpolista Kolomvos da savlada Mitrovića, međutim, srpski golman je odneo pobedu u ovom duelu, a lopta je stala na imaginarnoj liniji gola.

Pogledi su bili upućeni prema sudijama, koje ništa nisu singalizirale osim da se nastavi igra. Nastavak akcije je doneo gol Srbiji koji je postigao Strahinja Rašović.

Ipak, sudije su naknadno pregledale VAR i preinačili su svoju odluku - Srbiji je poništen gol, a Grcima je priznat, te umesto 1:3 u korist naše selekcije, rezultat je glasio 2:2, iako se vidi da lopta nije prešla celim obimom imaginarnu liniju na golu.

Pogledajte i spornu situaciju u videu ispod.

Video: Zagrljene, uplakane i ponosne: Sonja, hvala! Jelena, hvala!

(Telegraf.rs)

Video: Milošević zadovoljan posle pobede: "Mislio sam da će biti teže..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X2x

    8. avgust 2021 | 10:15

    Sta ocekivati od amerikanca i spanca...

  • Ајмо

    8. avgust 2021 | 10:17

    Наши јунаци,хероји....

  • Tihi

    8. avgust 2021 | 11:14

    Jeste bio gol za Grke, ali mi nije jasno zašto nisu prekinuli igru, i gledali VAR? Pustili su da se razvije igra, dali smo gol, i tek onda su gledali VAR. Priznali su gol Grcima, a nama poništili!? Svaka čast na ovom debilnom pravilu, i ko ga izmisli!!? Nakon Tokija ovo pravilo neće da zaživi, to je sigurno! Ali to je sad totalno nebitno! Bitno je da smo osvojili OLIMPIJSKO ZLATO!! BRAVO MOMCI....I VELIKO HVALA!!!!!😊😊😊😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA