Haos u Rumuniji: Trener Rapida se tukao sa navijačima, policija sa strane gledala napad huligana

Nemile scene posle utakmice Arada i Rapida u nedelju popodne

  • 0
Dan Aleksa Printskrin: Youtube/Fanatik Show

Veliki haos viđen je u nedelju popodne u Rumuniji, posle meča tamošnje druge lige između Arada i Rapida iz Bukurešta (1:2)!

Kako mediji iz susedne države javljaju, grupa od desetak domaćih navijača napali su trenera Rapida Dana Aleksu prilikom ulaska u autobus.

Aleksa je poslednji ostao na parkingu posle meča, pripremao se da uđe u autobus i pridruži se svojim igračima koji su slavili posle preokreta, i u tom trenutku se dogodio napad.

Aleksa je uzvratio istom merom, a mediji apostrofiraju lošu rekaciju policije koja je bila pored i gledala šta se dešava. Umešali su se tek kada je situacija postala ozbiljnija i tom prilikom su priveli dva izgrednika.

- Stigli su do autobusa. Naravno da sam morao da se branim. Nisu me udarili, ali su došli sa tom namerom. Nisu napali nijednog našeg igrača, samo mene - rekao je Aleksa.

Arad je, inače, vodio sa 1:0, ali je Rapdi u drugom poluvremenu došao do preokreta i tako smanjio zaostatak za ovim rivalom na pet bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA