Engleska policija upozorila navijače Liverpula: Ne pravite probleme po Beogradu, naše srpske kolege žestoko reaguju!

 
 ≫ 
  • 7

Policija Mersisajda dala detaljno objašnjenje navijačima iz Engleske vezano za utakmicu

Engleska policija je upozorila navijače Liverpula, koji su došli u Srbiju da gledaju meč protiv Crvene zvezde, da će na stadionu biti samo dva ulaza za njih.

Takođe, policija Mersisajda je rekla da će za navijače biti organizovan prevoz autobusom sa Studentskog trga do Marakane u 15.00 časova. Podsetimo, kapije se otvaraju sat vremena kasnije, dok je meč 4. kola Lige šampiona na programu od 18.55 minuta.

Policija iz Engleske se detaljno pozabavila ''najavom'' utakmice za svoje navijače i potrudili su se da im daju detaljna objašnjenja.

Tako su poručili da ne ''idu na svoju ruku'' ka stadinu zbog lične sigurnosti. Kao i da ne lutaju ulicama sami. To se posebno odnosilo na noć uoči utakmice, gde su Englezi upozoreni da će ih čekati ''čvrst odgovor lokalne policije'' ukoliko budu pravili neke probleme.

Kavez Marakane u kom su bili navijači Napolija Foto: Nikola Jovanović

Policija je izdala i listu predmeta koje navijači ne smeju da nose na stadion, a svako ku upali baklju na tribinama biće odmah procesuiran.

Navijači su upozoreni i da na tribinama neće biti dozvoljene zastave sa političkim porukama zbog problema oko ''ekstremnog nacinalnizma''. Tako barem stoji u njihovom tekstu.

Pored srpske policije, na stadionu će biti i policija Mersisajda. Doduše, sa ograničenom nadležnošću.

Navijači se nadaju da bi, kao protiv Napolija, u Beogradu mogli da izvuku barem bod ako već ne pobedu. Iks se plaća kvotom 6,50. Pogledajte i sve ostale kvote MOZZART kladionice za meč Crvena zvezda - Liverpul.

Oduševili su Napolitanci u Parizu, nadaju se da bi na San Paolu mogli do sva tri boda. Obećava uzbudljiv meč. Kvota da ćemo videti barem tri gola iznosi 1,75. Pogledajte i druge MOZZART kvote za meč Napoli – Pari Sen Žermen.

I bez Lionela Mesija uspela je Barselona da savlada Inter sa 2:0. Veruje Blaugrana da bi sa Mesijem mogla da ponovi uspeh i u Milanu. Dvojka je vredna kvote 2,15. Pogledajte i ostale kvote za meč Inter – Barselona.

Ponizila je Borusija Atletiko pobedom od 4:0 u Dortmundu, Madriđani žele osvetu i favoriti su sa kvotom 1,95 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atletiko – Borusija.

Andrea Trinkijeri debituje pred Partizanovom publikom. Kvota da će je pozdraviti pobedom iznosi 1,35. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Partizan – Trento.

VIDEO: Ovo je snimak bradatog navijača Napolija koga su Delije ućutkale

(Telegraf.rs)

Video: Najbolji momenti meča Jedinstvo- Vojvodina: Ubljani uzeli bod Lalama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana K.

    6. novembar 2018 | 11:02

    Nikada nisam razumela zanimanje "navijač". Uvek sam bila samo SVOJA. Jadni su oni koji nemaju ništa svoje i koji se dobro osećaju samo kad su u čoporu. Žalim njihove porodic

  • Petar

    6. novembar 2018 | 10:25

    Sta bude,bice!

  • Pavle

    6. novembar 2018 | 10:34

    Dobro je reći šutiraju pa kud koj ahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA