Hit objava iz Republike Srpske: Elektro-Bijeljina odložila radove na trafo stanici zbog finala Mundobasketa!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Sve staje zbog košarke

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju, 10. septembra, ima pred sobom jedan od najvažnijih mečeva u 21. veku, pošto će se u Manili sastati sa selekcijom Nemačke u velikom finalu ovogodišnjeg izdanja Mundobasketa.

Srbija čeka zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu već 21 godinu, pošto je prethodna osvojena u Indijanapolisu, kada je Jugoslavija slavila protiv Argentine sa 84:77 posle produžetaka.

Od tada se čeka novo zlato, a prilika je izgledna protiv Nemačke, dok, žargonski, ali i bukvalno rečeno - cela država će stati.

Slična situacije je viđena i u komšijskoj Republici Srpskoj, gde je Elektro-Bijeljina istakla saopštenje u kom kaže da će odložiti sve radove na trafo stanici, zbog utakmice. Saopštenje prenosimo u celosti.

- Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci, između Srbije i Nemačke i velikog broja zahteva i molbi da se obezbedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, "Elektro-Bijeljina" će odložiti najavljeni remont TS "Bijeljina III". Na taj način ćemo omogućiti našim sugrađanima da imaju električnu energiju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše. Novi termin remonta biće u oktobru i mi ćemo na vreme obavestiti naše kupce - ističu u svom saopštenju.

Podsetimo, meč između Srbije i Nemačke je na programu od 14 časova i 40 minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    9. septembar 2023 | 15:00

    А у РТС-у мук!

  • Срб

    9. septembar 2023 | 15:27

    Не верујем да би Србија то урадила да игра Република Српска

  • Mile BN

    9. septembar 2023 | 14:51

    Ne rade ništa ni radnim danima, sad su kao baš u nedjelju htjeli raditi. Neka pobjedi bolji, meni je svejedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA