Predsednik Crne Gore spomenuo Bogdanovića, pa poslao snažnu poruku: "U nedelju navijamo za našeg Bogdana"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 32

Uspeh košarkaša Srbije motivisao je ceo Balkan, pa pohvale stižu sa svih strana

U nizu lepih reči za naše košarkaše našlo se i jedno relativno novo ime u svetu politike, novi crnogorski predsednik Jakov Milatović.

On je imao samo reči hvale za porodicu Bogdana Bogdanovića i uputio je lepu poruku i poželeo sreću kapitenu košarkaške reprezentacije pred finalni meč.

- Prije mjesec dana sam se u Plužinama sastao sa roditeljima Bogdana Bogdanovića i sa njima razgovarao o njihovom planu obnove hotela Piva čiji su vlasnici postali prije par godina. U nedjelju navijamo za našeg Bogdana! A navijamo i da pivski kraj dobije nove hotelske kapacitete - napisao je na Tviteru predsednik Crne Gore Jakov Milatović.

On je na mesto predsedika došao 20.maja ove godine, a prethodno je bio na funkciju ministarstva ekonomskog razvoja od 2020. do 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić velikim rečima o Srbiji: "Smiren sam, znam da su moji igrači spremni za finale"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rile

    9. septembar 2023 | 10:59

    Ajde vise manite se i vi Crnogorci i Hrvati i Bosanci... Cim ostvarimo neki uspeh, odmah nam svojatate ljude... Te nas Djokovic, sad nas Bogdanovic... Imate vi svoje "dike" i "ponose" pa se drzite njih... Trazili ste svoje drzave, dobili ste ih... Zivite svoje zivote u vasim kamenolomima a nas vise ostavite na miru...

  • Vitez Koja

    9. septembar 2023 | 13:17

    Ako ćeš da navijaš samo zbog Bogdanovića, zato što su njegovi roditelji poreklom iz CG i samo zato što gradi hotel, onda nemoj.To što je poreklom iz CG, kao što su i moji po babine linije, samo govori burazeru da smo isti narod, koji je tvoj predhodnik pokušao na sve načine da odrodi i zavadi da bi on vladao.Ako ćeš i ti da nastaviš tamo gde je stao Milo iz istih sebičnih razloga, onda nisi ništa manji zlotvor koji mrzi svoju zemlju i svoj narod.

  • Djordije Cvarkov

    9. septembar 2023 | 12:22

    Crna Gora primorska gubernija Srbije. 10 miliona Srba se mesalo sa 2 miliona Hrvata i po pola miliona Hercegovaca, Crnogoraca, Slovenaca, Bosanaca i Makedonaca... Matematika je jasna. Srbija puna Srba sa cistim srpskim genom, a okolo nema kuce koja nema srpske gene u velikom procentu. Pa sto veci procenat imaju, vise se trude da ubede sebe i druge da nemaju isti. Biti Srbin nije moranje, to je blagoslov braćo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA