Vreme čitanja: oko 1 min.

Rade Bogdanović objasnio razliku između fudbalera i košarkaša Srbije: "Neko u salu na 35°C, neko na Rodos..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponovo je svojom izjavom uzdrmao javnost

  • 52
Rade Bogdanović Printskrin: RTS 1

Nekadašnji fudbaler i reprezentativac naše zemlje, Rade Bogdanović, u poslednje vreme je postao dosta viralan zbog svojih izjava koje ponekad i objašnjavaju čitavu suštinu (ne)uspeha u fudbalu, ali i sportu u globalu.

Ovoga puta, Bogdanović je gostovao na TV Prva, gde je zajedno sa Željkom Rebračom, gde su se dotakli i aktuelnog finala Mundobasketa, gde će se naći košarkaši Srbije. Njihov rival će biti selekcija Nemačke, a nadanja su ogromna.

Rade Bogdanović je rekao da ništa nije slučajno kada je u pitanju košarkaška reprezentacija Srbije, a podvukao je paralelu sa fudbalskom.

On je uporedio odnos fudbalera i košarkaša.

- Fudbaleri nemaju taj pristup kao košarkaši. Pa pogledajte samo ovog Aleksu Avramovića iz Partizana. On je letos pre početka priprema reprezentacije trenirao u svom Čačku sa juniorima na 35 stepeni u hali i tako se spremao za početak priprema za ovaj šampionat. Šta su za to vreme radili fudbaleri… Mikonos, Rodos, Maldivi… E to je ta razlika - istakao je Bogdanović.

(Telegraf.rs)

Video: Ekipa zbijala šale, Vanja "pretio" Joviću, pričali o Italiji kroz smeh: Zbog ovoga je Srbija tim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DS

    9. septembar 2023 | 10:18

    Poentirao covek!

  • Aleksandar

    9. septembar 2023 | 11:03

    Za razliku od misljenja uvazenog Radeta Bogdanovica, ja smatram da izmedju nasih fudbalera i nasih kosarkasa nema bas nikakve razlike. Jednostavno je ... i jedni i drugi ne znaju da igraju fudbal !!! Visedecenijski rezultati to potvrdjuju. Zao mi je ali mi Srbi imamo 2 leve noge. Mitrovic to zna i zato golove daje pretezno glavom.

  • Đorđe

    9. septembar 2023 | 11:35

    Fudbaleri su nam razmaženi, novinari i javnost ih uvek dižu u zvezde a kad treba da pruže na terenu nema ih nigde, plus u košarci imamo stručnjake svet da nam pozavidi a u fudbalu gomilu demagoga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA