Ostin Rivs oduševljeno o Bogdanoviću: “Ko se na takav način bori za nacionalni tim…”

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Imala je zvezda američke selekcije mnogo lepih reči o kapitenu Srbije

Košarkaši Srbije od 10.45 časova boriće se za plasman u finale Svetskog prvenstva u košarci protiv selekcije Kanade.

Drugo polufinale čine SAD i Nemačka, a ekipa Telegrafa odlučila se da poseti trening Amerikanaca, koji imaju posebne uslove u "Keri Sports Centru" u Makatiju.

Razgovarali smo sa Ostinom Rivsom, košarkašem Lejkersa, koji je otkrio kako je odlučio da prihvati poziv nacionalnog tima.

- Cele godine me je pitao da li postoji mogućnost da zaigram za ekipu SAD-a, nevezano za ovaj turnir, nego i u budućnosti. Bio sam otvoren za to. Rekao sam isprva da ne bih igrao ove godine, da mi je potreban odmor, imao sam dosta dug put u plej-ofu. Ali nakon toga sam razmislio, pozvao nazad, rekao da ne mogu da kažem ne toj šansi. Podržao me je i mislim da bi se to svakako desilo nekad u budućnosti.

Posvetio je pažnju Bogdanu Bogdanoviću. Kaže da je sjajan igrač.

- On je zaista sjajan igrač. Posle svega, toliko godina ne već u NBA ligi. Momci koji idu da predstavljaju svoju zemlju na ovakav način imaju dodatno breme na ramenima. To dokazuje da on želi da se bori na najvećem mogućem nivou. Poštujem ga mnogo.

Sve mu se ovo, i dalje, čini nerealno. Jedan je od najmlađih u timu.

- To što sam klinac iz nedođije u Arkanzasu mi čini da je sve ovo potpuno nerealno. Primam mnogo ljubavi, ne uzimam to zdravo za gotovo.

(Telegraf.rs)

Video: Da li Pešić sprema neku posebnu taktiku za Milutinova protiv Kanade?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA