Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf na treningu Nemaca: Otvorili ga celog za javnost, muzika “trešti” dok Šruder pogađa sa pola terena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reprezentacija Nemačke igraće sa Letoncima u četvrtfinalu u sredu

  • 0

Košarkaška reprezentacija Nemačke sastaje se sa Letonijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Manili, a ekipa Telegrafa imala je priliku da vidi kako se Panceri pripremaju za taj duel.

Očigledno je da Nemci ne kriju ama baš ništa, pošto su večerašnji trening otvorili za javnost i svako je mogao da ga pogleda kada su mediji, ali i drugi u pitanju.

U atmosferi koja je izgledala toliko ležerno i opušteno da ste se osećali kao da ste kročili na neko zagrevanje ispred zgrade, ipak se mogla videti i doza ozbiljnosti.

Momci iz selekcije Nemačke vredno su šutirali i uvežbavali ruke pred važan meč sa Letoncima. Posebno nas je impresionirao Denis Šruder.

On je na svojoj glavi imao kapu, a bio je u komplet dukserici i trenerci. Ni to ga nije "omelo" da sipa sa svih pozicija.

Gađao je trojku za trojkom. Stao je i na pola terena, pa je pogađao i odatle. Pokazali su i on i Nemci da može drugačije.

A vi vidite u snimku i kroz galeriju kako je to izgledalo.

(Telegraf.rs)

Video: Litvanci skratili trening i pobegli sat vremena ranije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA