Vreme čitanja: oko 1 min.

Košarkaši Srbije imaju dodatni motiv u nastavku Mundobasketa - igraju za svoje osnovne škole!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fondacija Mozzart donira 1.000 dinara za svaki poen, a 10.000 za svaku trojku. Sredstva idu za razvoj školskog sporta, a oprema će stići i u škole koje su pohađali naši reprezentativci

  • 1
Mocartbet Foto: Promo/mozzartbet

Zadrhtala je ruka protiv Italijana, ali “orlovi” tek kreću u odlučujuće bitke na Mundobasketu. I to sa dodatnim motivom – za svaki poen na ovom šampionatu Fondacija Mozzart donira 1.000 dinara, a za svaku ubačenu trojku 10.000 dinara. Sredstva idu za razvoj školskog sporta, a oprema će stići i u osnovne škole koje su pohađali naši reprezentativci!

Dakle, Bogdan Bogdanović u nedelju igra i za svoje naslednike sa Mirjeva, Nikola Milutinov za novosadske školarce, Stefan Jović za niške, a đaci iz Priboja brojaće trojke Marka Gudurića…

Zahvaljujući šuterskoj rapsodiji u prvoj fazi, ali i 76 pogodaka protiv “Azura”, ukupna suma stigla je do 840.000 dinara, što znači da bi Pešićevi izabranici pobedom nad Dominikanskom Republikom i plasmanom u četvrfinale gotovo sigurno obezbedili i više od million dinara za razvoj školskog sporta!

Fondacija Mozzart akciju sprovodi u saradnji sa Savezom za školski sport, a nema dileme da će naši košarkaši imati veliki motiv na poslednjem meču druge faze. Ne samo zbog činjenice da je ulog plasman u četvrtfinale, nego i zbog toga što igraju za svoje osnovne škole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šone

    2. septembar 2023 | 12:32

    Pa ne donirate vi 10 000 za trojke bez razloga .Kladite se na Bogdanovića jer znate da će vam kasa ostati puna njegovim "snajperskim " šutevima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA