Džon Holand dao obećanje srpskim navijačima pred meč sa Italijom koji je bitan i Orlovima

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Reprezentativac Portorika oduševljen je partijom svoje ekipe protiv Dominikanske republike

Bivši košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Portorika, Džon Holand, bio je heroj svoje reprezentacije u sjajnoj pobedi nad Dominikanskom Republikom, koji je ostavio ovu karipsku zemlju i igri za četvrtfinale pred poslednje kolo.

Portoriko je ovom pobedom zakomplikovao život Srbiji, jer više ništa ne zavisi od Orlova kada je prvo mesto u pitanju.

Holand je pogodio ključnu trojku u poslednjim trenucima meča kojom se Portoriko odlepio na +3 i tu prednost nisu ispustili u poslednjem minutu utakmice.

Bivši igrač crveno-belih bio je raspoložen nakon pobede, pa je razgovarao i sa srpskim medijima u miks zoni, koji su ga pitali najviše o predstojećem duelu protiv Italije, gde će Orlovima odgovarati da Portoriko pobedi.

- Igrali smo sa njima tokom priprema, ali ovo je drugačije, drugačija je atmosfera, mislim da smo sada bolji tim kako odmiče turnir. Moramo da se fokusiramo, da imamo plan igre, očekujem tešku utakmicu i bitku. Ovo je zadovoljstvo, kako rastemo kao tim od prve do poslednje utakmice, to je neverovatno putovanje, vidite kako smo zajedno, nije to samo igra, već i treninzi, večera... - oduševljen je Holand, koji ne krije sjajnu atmosferu u svojoj reprezentaciji, a upitan je da prokomentariše i to što su mu saigrači verovali da on uzme ključni šut.

- Drago mi je da su verovali, verujemo jedni drugima, bilo je sjajno gledati - rekao je Holand, koga su srpski novinari zatim upitali šta može da obeća pred meč sa Italijom za srpske navijače.

- Daću najbolje od sebe - uz osmeh je odgovorio Holand.

(Telegraf.rs)

Video: Pešić nakon poraza od Italije: "Igraćemo protiv Dominikanske Republike kao da je finale"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA