Đampaolo Riči ekskluzivno za Telegraf o duelu Srbije i Italije: "Znamo koliko su dobri, ali i mi isto vredimo"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Susret se igra u ranim jutarnjim časovima u petak po srpskom vremenu

Košarkaška reprezentacija Srbije u petak od 10.00 časova po srpskom vremenu (odnosno od 16.00 časova u Manili na Filipinima) igra svoj prvi meč druge faze Mundobasketa protiv selekcije Italije.

Meč koji polako, ali sigurno prerasta u jedan pravi klasik, pre svega zbog velikog broja međusobnih susreta u poslednjim godinama, koji su nažalost većinski pripadali Italijanima, mogao bi da bude preloman kada je naš tim u pitanju na ovom Svetskom prvenstvu.

Pobeda bi Srbiji i definitivno obezbedila mesto u nokaut fazi takmičenja, odnosno četvrtfinalu, a poraz bi zakomplikovao stvari pred završni susret sa Dominikanskom Republikom.

U miks zoni je ekipa Telegrafa uspela da dođe do prvotimca Italije, Đampaola Ričija, koji je ukratko prokomentarisao predstojeći susret sa selekcijom Srbije, ističući poštovanje prema svemu što je naš tim do sada uradio.

- Da biste prošli dalje, morate da pobedite najbolje. Ako želite u drugu, treću rundu, četvrtfinale, onda morate da slavite protiv tih najboljih timova. Već smo igrali protiv njih, znamo odlično koliko su dobri. Ali znamo koliko smo i mi dobri i vredimo, tako da mislim da ćemo voditi žestoku borbu - istakao je Riči.

(Telegraf.rs)

Video: Svetislav Pešić pred Italiju govorio o Simaniću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA