Veliki peh za Slovence, ostaju bez jednog od glavnih igrača: Blažič napustio teren u velikim bolovima

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Loša slika je viđena na meču Slovenije i Gruzije

Košarkaši Slovenije igraju drugi meč prvenstva sareprezentacijom Gruzije i trenutno vode, međutim ovaj meč će potencijalno ostati u lošem sećanju jednom igraču.

Naime, Jaka Blažič napustio je teren polovinom treće četvrtine držeći se za leđa nakon teškog kontakta i pada.

On je prilikom akcije Gruzije, kada je Mamukeašvili poslao pas Bitadzeu koji je ulazio ka košu, stao da pokuša da spreči Gruzina da postigne lak koš, međutim tom prilikom mu je sa leđa došao Toko Šengelija na koga je Jaka tom prilikom pao.

Pošto je Toko krenuo na šut, a Blažič padao, Slovenac mu se podvukao pod noge, Šengelija je izgubio balans i pao Jaki na glavu, pri čemu je napravio veliki pritisak na njegova leđa.

Pri izlasku sa terena moglo je da se vidi kako se drži za leđa i ostaje jedino nada da nije došlo do teže povrede, te da će se bivši igrač Crvene zvezde brzo vratiti na teren.

Slovenci su prethodno u pripremnom periodu izgubili Vlatka Čančara zbog povrede, a ovakav peh bi mogao da ih košta nekog većeg rezultata, jer bi onda sve u potpunosti palo na leđa Luke Dončića.

(Telegraf.rs)

Video: Orkestar u Manili pokušava da svira "Bože pravde"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA