Novi Zeland jedva preživeo "lažnog Kobija Brajanta" i njegov lud šut za produžetak

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Holis Džeferson neverovatno podseća na NBA legendu

Košarkaška reprezentacija Novog Zelanda uspela je nekako da preživi Jordan i sjajnu partiju Rondeja Holisa Džefersona, momka koji i te kako podseća na NBA legendu Kobija Brajanta!

Toliko da su mu i navijači tokom meča skandirali "Kobi, Kobi, Kobi", dok je naturalizovani Jordanac, pored broja 24 na leđima, imao nekoliko poteza koji poprilično podsećaju na Brajantove.

Holis Džeferson je meč završio sa 39 ubačenih poena, uz onu neverovatnu trojku na 10 sekundi do kraja. Novi Zeland je vodio sa 85:81, pomenuti košarkaš je pogodio za tri, a imao je i dodatno slobodno bacanje koje je njegovu selekciju odvelo u produžetak.

Novozelanđani su tamo bili spretniji i slavili su rezultatom 95:87, a Holis Džeferson je pored velikog broja poena zabeležio i devet skokova. Kao i jedno od najlepših zakucavanja do sada na turniru.

Jordan je tako ostao bez velike pobede, kao i šanse da ide dalje, dok će sledeći duel igratiprotiv SAD. Novi Zeland će, s druge strane, igrati "finale" u 3. kolu protiv Grka za prolaz dalje.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA