Ekskluzivno! Karl Entoni Tauns za Telegraf o Bogdanoviću i Jokiću: "Neverovatni su, imamo sreće da su u NBA"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

As Minesote za naš portal otkrio šta misli o kapitenu Srbije i najboljem igraču i MVP-ju finala NBA

Košarkaši Dominikanske Republike savladali su Filipine na otvaranju Mundobasketa, i opravdali su ulogu favorita, ali je meč rešen tek u poslednjim minutima meča.

Dominikanu je do trijumfa vodila NBA zvezda, Karl Entoni Tauns. Centar Minesote postigao je 26 poena uz 10 skokova i bio je najzaslužniji za pobedu svog tima.

Posle meča, ekskluzivno za Telegraf dao je izjavu i o našim najpoznatijim košarkašima.

Pitali smo ga šta misli o Bogdanu Bogdanoviću, kapitenu Orlova i glavnoj uzdanici Srbije na prvenstvu, ali i o Nikoli Jokiću, koji, nažalost, nije na prvenstvu.

Ima mnogo NBA igrača ovde na prvenstvu, Bogdan Bogdanović je jedan od njih, kakav je vaš osećaj povodom toga?

- Volim Bogija, volim Bogija, mislim da je njegova igra je neverovatna, mislim da je ogroman talenat i paklen igrač. Srećni smo da NBA ima neverovatne igrače kao što je on, zbog kojih vam je drago da možete izađete i takmičite se protiv njih svaku noć - rekao je Tauns za Telegraf, a zatim smo ga upitali i šta misli o Nikoli Jokiću.

- Neverovatan igrač, sada je i NBA šampion. Čestitke njemu i Denver Nagetsima, našli su način da pobede u plej-ofu u jednoj od najtežih, ako ne i najtežoj ligi koju treba da osvojite. Svaka čast svima u Denver Nagetsima i Nikoli Jokiću, borili smo se godinama, super sam srećan da mogu da se takmičiom s njim na dnevnom nivou, jer smo u istoj diviziji, tako da je veoma zabavno - zaključio je Karl Entoni Tauns.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićeva reakcija kad mu je Ceca poželela da osvoji još NBA prstenova

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA