Da li je ovo skrivena poruka Svetislava Pešića za Nemanju Nedovića?

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Selektor Srbije žali što nije imao na raspolaganju sve igrače

Selektor reprezentacije Srbije Svetislav Pešić održao je prvu konferenciju za novinare po dolasku Orlova u Manilu, gde je pričao o prvom narednom izazovu, ciljevima na prvenstvu, koliko je zadovoljan pripremama, zdravstvenom biltenu...

Tokom jednog dela konferencije Pešić se osvrnuo i na igrače koje nije imao na raspolaganju, zadovoljan je što nije bilo povreda tokom priprema, ali je istakao da je bilo nepredviđenih stvari i da mu je žao što na neke igrače nije mogao da računa nakon što su se desile te određene stvari.

- Pripreme su prošle bez prevelikih povreda, ne fizičkih, nego nekih nepredviđenih stvari. Dešavalo nam se na početku da nismo mogli da računamo na neke igrače, a žao mi je što iz poznatih razloga nisu mogli da nastave. To je sada prošlost i daj da vidimo šta se sutra dešava uz veliki respekt prema momcima koji su došli i trenirali. Na kraju, to je bilo dosta dobro i igrači su prihvatili sistem kako želimo da radimo. Tu smo zbog igrača i to je najvažnije - rekao je Pešić.

Pošto je jedini koji je tokom samih priprema i posle Akropolis kupa napustio reprezentaciju, Nemanja Nedović, očigledno se ova poruka i odnosila na košarkaša Zvezde.

Podsetimo, sam Nedović je rekao da nije zadovoljan nivoom svoje forme potrebnim za takmičenje i da se nije snašao u ulozi koja mu je dodeljena, pa je odlučio da napusti reprezentaciju.

Srbija će svoj prvi meč u okviru B grupe na Mundobasketu odigrati protiv Kine u subotu od 14 časova.

(Telegraf.rs)

Video: Atmosfera u Manili uoči Svetskog prvenstva u košarci

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA