Partizan našao neobično rešenje za sezonce koji ne mogu na meč sa Monakom, dobiće tokene i kartu za fudbal!

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Večiti rivali našli su se u blagom problemu pred duele Evrolige tokom ove i sledeće nedelje zakazane za Beogradsku arenu, pošto je teniski Belgrade Open na programu, pa su i jedni i drugi morali da pronađu nova rešenja.

Hala "Aleksandar Nikolić" ima duplo manji kapacitet od broja prodatih sezonskih ulaznica za mečeve Partizana, pa je tako bilo jasno da će na duel sa Monakom, koji je upravo prebačen ove srede u nekadašnji Pionir, samo određeni broj ljudi moći da gleda uživo. Klub je sada napravio i plan kako će to izgledati.

Samo oni sa kartama za nivo 100, 200 i 300 će moći u halu, kao i deo Grboara sa sektora namenjenom za vatrene pristalice. Vlasnicima sezonskih propusnica za nivo 400 će novac biti refundiran, a biće im i date besplatne karte za meč fudbalera Partizana i kragujevačkog Radničkog.

Saopštenje prenosimo u celosti.

- KK Partizan Mozzart Bet će u sredu, 30. oktobra od 20.45 dočekati Monako u hali "Aleksandar Nikolić". Kao što je već objavljeno, usled datih okolnosti po kojima crno-beli neće moći da igraju u Beogradskoj areni već u hali daleko manjeg kapaciteta, Klub je morao da donese nepopularnu odluku i omogući ulaz samo vlasnicima sezonskih karata za Nivo 100, Nivo 200 i Nivo 300 (Sky Box). Takođe, sezonske ulaznice za sektor "Grobari Jug" neće važiti, već će "Južna tribina" na raspolaganju imati umanjeni kontigent dnevnih karata.

Uz iskreno izvinjenje svim vlasnicima sezonskih karata za Nivo 400 koji će usled nastalih okolnosti ostati uskraćeni za mogućnost praćenja utakmice protiv Monaka, Klub će im refundirati 35% cene dnevne ulaznice za njihov sektor, što je jednako dobiti koju bi ostvarili da su svoju ulaznicu prodali putem "resell" opcije. (Nivo 400 centar će dobiti 1.050 dinara u tokenima kroz svoje profile, dok će Nivo 400 bok i zapad, u tokenima dobiti po 875 dinara). Takođe, u dogovoru sa FK Partizan, vlasnicima sezonskih ulaznica za Nivo 400 će biti omogućen besplatan ulaz na utakmicu koju će FK Partizan igrati na stadionu JNA, u nedelju 10. novembra, kada crno-beli dočekuju Radnički iz Kragujevca.

Kako sektori u Beogradskoj areni nisu jednaki sektorima u hali "Aleksandar Nikolić", Klub je pokušao da na najbolji mogući način preslika konfiguraciju i obezbedi što adekvatnija mesta vlasnicima sezonskih ulaznica. Mapa sektora izgleda ovako:

Hala Pionir Foto: KK Partizan

Struktura ulaza izgleda ovako:

Ulaz D: Grobari Jug

Ulazi A, B i C: Standard 1 i 2

Ulaz VIP 1 (Stepenice između ulaza C i D): Premium i Premium Gold

Ulaz VIP (Stepenice između ulaza A i B): Superior Gold, Sky Box, KK Partizan

Ulaz Parter B: Superior, Court Side 3 i Court Side 4

Ulaz Parter 4: Friends & Family

Ulaz Press ispod tribine D: Press, Court Seat, Bench Seat, Court Side 1 i 2

Ulaz 2: Službeni ulaz za igrače i članove stručnog štaba - stoji u saopštenju KK Partizan.

(Telegraf.rs)

Video: Evo zašto je Aleksandar Filipović bio "ljubomoran" na košarkaše Partizana prethodnih godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA