Petrušev se prvi put pojavio na treningu Zvezde, saigrači zapevali pesmu, ali je ona upućena drugom košarkašu

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Crvene zvezde u sredu u Kaunasu igraju meč šestog kola Evrolige protiv Žalgirisam, jednog od dva tima sa skorom 4-1 na vrhu tabele. Ono što je za sve navijače jako važno, u sastavu će biti i Filip Petrušev.

Novi-stari krilni centar je došao na pozajmicu iz Olimpijakosa do kraja sezone i posebno će imati bitnu rolu u ovom momentu, pošto je povredu nedavno doživeo Džoel Bolomboj.

On je u ponedeljak sa timom odradio prvi trening i saigrači su ga sjajno dočekali. Pa ipak, kraj rada na terenu je obeležio drugi košarkaš.

Ognjen Dobrić je u nedelju napunio 30 godina, što su saigrači i stručni štab znali da obeleže, pa je tako reprezentativac Srbije dobio tortu, kao i rođendansku pesmu u izvedbi svojih kolega.

Šuter je povratnik u redove Zvezde i ove godine uglavnom ima promenljivu ulogu u ekipi, s obzirom na veliku konkurenciju. Naravno, i pored toga je važan šraf rotacije.

(Telegraf.rs)

Video: Petrušev će biti u timu za Real, videćemo koliko će igrati: Sferopulos o dolasku bivšeg centra

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA