Zvezda se oglasila pred Panatinaikos: Svi koji žele u Pionir moraju da urade jednu stvar

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Košarkaški klub Crvena zvezda "seli se" iz Arene u dvoranu "Aleksandar Nikolić", gde će odigrati sledeća tri evroligaška duela. Kako je kapacitet dvorane ograničen, u odnosu na veliki broj sezonskih karata, iz kluba su se oglasili saopštenjem.

Kako bi omogućili kakav-takav komfor svim prisutnima, objavljeno je šta svi sa sezonskim ulaznicama moraju da urade.

Obaveštenje kluba prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naredne tri utakmice u kalendaru kao domaćin prinuđen da igra u hali „Aleksandar Nikolić“.

Naš tim biće domaćin ekipama Panatinaikosa (01.11.2024) i ALBE (07.11.2024) u mečevima 7. i 8. kola Evrolige, kao i meč 7.kola ABA lige protiv Cedevita Olimpije (04.11.2024).

Kao klub još jednom želimo da se zahvalimo svim Zvezdašima koji su kupili sezonske karte našeg kluba i to u velikom broju – koji premašuje kapacitet dvorane u kojoj ćemo organizovati naredne utakmice!

Klub će zbog toga organizovati specijalno za ovu priliku online nalog (platformu) na kojoj će svi vlasnici sezonskih karata moći da se prijave, izjasne i evidentiraju da li dolaze na utakmicu protiv Panatinaikosa.

Svima koji iz nekog razloga neće biti u mogućnosti da dođu u petak u Halu Aleksandar Nikolić, sezonske karte će biti privremeno „ugašene“ za tu utakmicu – kako bi svi ostali imali makar i najmanji komfor za meč koji nas očekuje!

Iskreno žalimo zbog situacije u kojoj smo se našli, na koju kao klub nismo mogli da utičemo. Zbog svega navedenog – neće biti prodaje dnevnih karata za utakmicu u petak!

Klub će se oglasiti još jednim saopštenjem oko svih detalja i instrukcija oko ulaska u dvoranu u petak, ali i oko detalja, prijave i evidentiranja svih onih koji neće doći u petak u dvoranu - stoji u saopštenju crveno-belih.

(Telegraf.rs)

Video: Evo zašto je Aleksandar Filipović bio "ljubomoran" na košarkaše Partizana prethodnih godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimibk

    28. oktobar 2024 | 16:45

    Pre nedelju dana sam poslao mejl, vezano za utakmicu sa Barsom, jer je organizacija ulaska na severni ulaz sa sezonskim kartama užas. Moraš da se guraš, čekaš da se smiluju da puste jedan deo, pa drugi krug navijača, itd... Ranije sam imao za ulaz jug, bilo je odvojeno za sezonske ulaz, bez problema je sve išlo. NIKO SE NIJE UDOSTOJIO DA ODGOVORI NA MOJ MEJL. Važno je da će NAVIJAČI dobiti svoj deo kolača, karata i ostalo, a vi ludaci plaćajte i dalje unapred, i opet ne znaš dali ćeš moći da uđeš. S.... kao i sve u ovoj zemlji.

  • Fmp idea Srbija

    28. oktobar 2024 | 16:44

    Realan broj prodatih godisnjih karata je manji od kapaciteta Pionira, sto se sada i vidi...nisu prodali vise od 5-6.000

  • bg

    28. oktobar 2024 | 17:17

    Kakav tenis, dajte Zvezdu u Areni. Dosta nam je Noleta, napred Zvezdo i oteraj tenis iz Arene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA