Ponovo varničilo u okršaju Olimpijakosa i Panate: Lesor se naljutio, pa ušao u otvorenu raspravu na klupi

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kao što to obično biva, najveći grčki košarkaši derbi između Olimpijakosa i Panatinaikosa doneo nam je i "varnice" na terenu i oko njega. Zeleni su na kraju slavili pobedu na gostovanju (71:78), a u centru pažnje se zbog jedne situacije našao i bivši centar Partizana, Matijas Lesor.

Naime, on je očigledno bio nezadovoljan načinom na koji ga je branio Saša Vezenkov, koji se i sam bunio kod sudija, da bi posle odlaska na klupu nastavio sa žučnom raspravom.

Prvo je seo iza klupe i razmenio nekoliko reči sa svojim pomoćnicima, a onda je počeo da gestikulira čime je to zapravo bio nezadovoljan. U jednom momentu je čak ušao i u otvorenu raspravu sa nekim, kako deluje na terenu ili pored njega.

Na kraju je sve nekako uspelo da se smiri, pa nije bilo daljih incidenata, a Lesor je bio jedan od tri najbolja u svom timu. Ipak, mora se reći da je Zelenima pobedu doneo Kendik Nan koji je ubacio 25 poena, zajedno sa Lorenzom Braunom koji je dodao 18.

Na drugoj strani, samo su Saša Vezenkov sa 19 poena i Evan Furnije sa 15 poena uz šest asistencija mogli da dobiju prelaznu ocenu. Mozes Rajt je meč završio sa 14 poena na svom kontu.

Ovo je prvi poraz Olimpijakosa u ligi Grčke, dok je Panata sada jedina besprekorna sa 4-0.

(Telegraf.rs)

Video: Biser Arsenala se opet nije odazvao Srbiji: Batak o problemima pred kvalifikacije za EP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA