KK Partizan- KK Krka Foto: Mileta Mirčetić

Uživo Partizan - Krka: Dominacija crno-belih, već je +16! Blista Bošnjaković, Majk se sjajno predstavlja navijačima

 
 
 ≫ 
  • 0

Činjenice

  • Meč se igra od 19.00 časova u Beogradskoj areni.
  • Duel će suditi Luka Kardum, Gordan Terlević i Krešimir Katić, svi iz Hrvatske.

Uživo

Najnovije
20:20

KRAJ TREĆE ČETVRTINE Partizan - Krka 70:48

Novi poeni Vošingtona, zatim i trojka Špana. Krka za sada samo trojkama uspeva da probije odbranu crno-belih... Pokuševski nastavlja sa lepom igrom, zakucava.

Onda nova dva poena za blistavog Bošnjakovića posle ofanzivnog skoka. Zaista sjajno igra i nameće se za minute u nekim narednim utakmicama.

I Pokuševski vezuje još tri poena iz 2+1, Cerkvenik za kraj ubacuje dva bacanja.

20:12

3QT 8' Partizan - Krka 61:43

Nastavlja Partizan sa sve boljom igrom. Cerkvenik je posle minuta odmora pogodio za tri poena, ali to nije uzdrmalo Dejvisa, koji i sam realizuje šut za dva iz polaganja.

Persons je fauliran od strane Dejvisa, ali je pogodio jedno bacanje. Vošington je uspešan za tri, a onda novi faul, sada Pokuševskog i dva bacanja za Čebašeka. I on je polovičan. Poeni i za Pokuševskog nakon toga.

20:03

3QT 5' Partizan - Krka 54:38

Dominacija Partizana se nastavlja. Trojka Vošingtona, trojka i Nilikine.

Evo tajmauta Krke.

20:02

3QT 3' Partizan - Krka 47:38

Za razliku od nekih prethodnih deonica, efikasan start treće.

Poeni za Dejvisa iz polaganja, potom tri poena za Čebašeka, dok je Dejvis i faulirao Jurkovića, koji realizuje oba bacanja. Nakon toga pogađa i Vošington za Partizan.

I Špan je precizan, a onda prelepa akcija i zakucavanje magičnog Bošnjakovića! Sjajno igra ovaj mladi košarkaš! I Špan namešta ruku za tri...

19:39

POLUVREME Partizan - Krka 41:28

Tibor Mirtič sada uspeva da dođe do poena iz hendikep situacije, a na drugoj strani Balša zakucava na asistenciju Majka.

Sviran je sada prvi faul Nilikini i to na Personsu. Nije još bonus, tek je ovo treći faul za Partizan. Marinković je zatim ukrao loptu Krki.

Poslednji napad donosi nam trojku sjajnog Mitra Bošnjakovića! I to je +13 na odmoru.

19:36

2QT 9' Partizan - Krka 36:26

Ističe sada vreme za napad Krke, pa će Partizan imati novi posed. Ni Marinković ne pogađa trojku, a Majk se lepo snalazi i poentira.

Odlazimo na novi tajmaut, sada ga hoće Dejan Jakara.

19:32

2QT 9' Partizan - Krka 34:26

Zaustavljen prekršajem Frenk Nilikina, imaće dva bacanja. Pogodio je jedno od dva. A greše igrači Krke...

Željko želi da porazgovara sa svojim igračima, pa ćemo imati minut odmora.

19:31

2QT 8' Partizan - Krka 33:26

Garsija pogađa uz zvuk sirene. Brendon Dejvis za sada ne uspeva da pronađe svoj ritam, nova izgubljena lopta, od noge mu se odbila u aut.

Trojka Vanje Marinkovića odvodi Partizan na +9, a u narednom napadu Partizana ne pogađa Majk. Garsija zaista igra jako lepo u Krki, možda i najbolje od svih u slovenačkom timu. Novi prolaz do koša.

Sterling Braun pogađa za Partizan i evo sjajnog, mladog Mitra Bošnjakovića na terenu! Ubacuje ga Željko Obradović u ranijoj fazi utakmice.

19:27

2QT 5' Partizan - Krka 28:18

Pogodio je Majk dodatno bacanje, a Sterling Braun pogađa iz ćoška u narednom napadu Partizana za tri poena.

Loš napad Krke ponovo na drugoj strani, ali i Brendon Dejvis se zaleteo i napravio faul u napadu. Krka je nastavila sa promašajima, a Ajzeja Majk pokazuje da će biti veliki plus u sastavu, evo novog koša za njega!

19:25

2QT 3' Partizan - Krka 22:18

Za sada neefikasna utakmica u Areni. Garsija nije pogodio trojku za Krku, a Dejvis jeste položio u koš za Partizan.

Nakon toga serija loših napada na obe strane, što poenima prekida Smrekar, dok je zatim usledio još jedan minut "rastrzane" igre gde je Majk uspeo da pogodi uz faul Smrekara.

Tajmaut je zatražio Dejan Jakara.

19:17

KRAJ PRVE ČETVRTINE Partizan - Krka 18:16

Evo debija Azjeje Majka konačno pred beogradskom publikom! Trojka Marinkovića. Izjedačenje... Na drugoj strani lepa odbrana Vošingtona, što Partizan ne kapitalizuje. Dejvis stiže do poena sa jedne noge, jako mekano.

Tibor Mirtič ne postiže poene, a Marinković umalo da pogodi trojku sa celog terena. Minimalna prednost za Partizan posle prve četvrtine.

19:13

1QT 8' Partizan - Krka 13:16

Krka nastavlja da šutira sa neverovatnim procentima, sada se upisao ponovo Čebašeka, dok je Nakić postigao dva poena za Partizan. Persons nije pogodio iz teške pozicije, a Vošington se specijalizovao za poludistancu i evo njegovog šestog poena.

Čebašek nakon svega ne dolazi do nove trojke. Pokuševski je precizan za dva i razlika Krke se brzo istopila. Čebašek je na kraju baš od Alekseja i fauliran. Sada je sam bio Vošington na šutu za tri, ali bez pogotka. Novi ofanzivni skok Partizana, ali ne može Koprivica da postigne nove poene za crno-bele. Na drugoj strani silazna putanja.

19:09

1QT 6' Partizan - Krka 7:11

Teška situacija za Pokuševskog, Partizan je ostao bez koša, a Balša Koprivica je potom načinio prekršaj. Čebašek je zatim pogodio trojku za Krku, dok je na drugoj strani i Vošington stigao do novih poena.

Idemo na prvi televizijski tajmaut.

19:06

1QT 5' Partizan - Krka 5:8

Nema pogotka iz igre za Partizan ni iz narednog napada, ali je iz ofanzivnog skoka Aleksej Pokuševski uspeo lepo da se snađe i da od tablu spusti loptu kroz obruč. Ponovo na drugoj strani sami igrači Krke na šutu za tri, ovoga puta pogađa Čebašek.

Međutim ulazi i Partizan u ritam i pogađa Vošington. Cerkvenik međutim donosi nove poene Krki, a na drugoj strani iz svega dobijamo faul nad Mariom Nakićem.

19:04

1QT 3' Partizan - Krka 1:3

Prvi minut meča protiče bez poena, Nilikina je promašio trojku iz ćoška, a Partizan iz ofanzivnog skoka ne dolazi do poena. Ni Krka se zatim nije baš snašla pod svojim košem, a Čebašek je faulirao Pokuševskog, koji je dobio dva bacanja i realizovao samo jedno.

Stiže na drugoj strani vođstvo Krke, pogodio je za tri Miha Cerkvenik.

19:01

Počeo je meč!

Meč u Beogradskoj areni upravo je počeo!

18:43

Ne igraju Tajrik, Karlik i Bonga!

Poznat je sastav Partizana za današnji meč. Nećemo gledati Tajrika Džonsa, Karlika Džonsa i Ajzaka Bongu.

Partizan: Dejvis, Lundberg, Nilikina, Vašington, Koprivica, Nakić, Bošnjaković, Marinković, Pokuševski, Braun, Lakić, Majk.

18:12

Krka upisala dve pobede, Partizan besprekoran

Crno-beli za sada nemaju poraz u ABA ligi, a sa druge strane ni Krka nije tako loše startovala pošto je na skoru 2-3 posle pobeda nad Cibonom i Studentskim centrom.

Ipak, Partizan je apsolutni favorit, jer je poslednjih pet utakmica sa Krkom kod kuće dobijao sa preko 20 poena razlike.

18:11

Dobro nam došli!

Dragi čitaoci Telegraf Sporta, dobro nam došli i bolje vas našli!

Nastavljamo ovaj neverovatni sportski dan, pošto ćemo zajedno ispratiti i meč Partizan - Krka Novo Mesto u 6. kolu ABA lige.

Meč počinje od 19.00 časova u Beogradskoj areni.

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA