Šok za Partizan i Zvezdu: Crno-beli sa Monakom u Pioniru, crveno-beli tamo igraju dva meča Evrolige!

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Teniski turnir Belgrade Open zadaće u naredne dve sedmice velike glavobolje košarkašima Partizana i Crvene zvezde, koji će zbog njegovog održavanja morati da se isele iz Beogradske arene!

I dok se za crveno-bele već unapred znalo da će dve utakmice Evrolige morati da igraju u "Pioniru", danas je i Partizan saznao da svoj meč sa Monakom u sredu neće moći da igra u Areni, već takođe u drugoj najvećoj hali u Beogradu.

To je saopštio direktor Beogradske arene, Goran Grbović u razgovoru za portal Mozzart Sport i podvukao da će ovo biti jedini događaj do kraja sezone zbog kojeg će večiti morati na prinudnu selidbu.

- Pometnju u kalendaru nam je napravio teniski turnir. Pokušali smo da pomerimo, nešto smo i spasili, ali Partizan će morati jednu utakmicu da igra u Pioniru. Meč protiv Monaka se igra 30. novembra uveče, ali dva teniska terena moraju da se postave u Areni već 28. To je veliki posao. Zvezda je u još većem problemu jer će dve utakmice Evrolige igrati u Pioniru. Posle ovoga neće biti nikakvih problema do kraja sezone. Oba kluba će igrati u Areni. Iako imamo koncerte, sve smo uklopili - rekao je za Mozzart Sport, direktor Beogradske arene Goran Grbović.

To znači da će se utakmice Partizan - Monako 30. oktobra, zatim Crvena zvezda - Panatinaikos 1. novembra i na kraju Crvena zvezda - Alba Berlin 7. novembra morati da budu odigrane u "Pioniru", baš kao i susret ABA lige između Crvene zvezde i Cedevita Olimpije, koji je planiran za 4. novembar.

Najveći problem biće obeštetiti vlasnike sezonskih ulaznica, koji zbog kapaciteta "Pionira" neće moći da prisustvuju mečevima svojih timova, jer su i Zvezda i Partizan prodali više takvih ulaznica nego što ima mesta u dvorani sa desne strane Save.

(Telegraf.rs / Mozzart Sport)

Video: Mijatović i Ostoja Mijailović rame uz rame bodre crno-bele u Humskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Кизззза

    26. oktobar 2024 | 18:55

    Оће ли да врате паре гледаоцима са сезонском картом који неће моћи да гледају а платили?

  • Naj

    26. oktobar 2024 | 16:51

    Još bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA