Broni Džejms napustio Lejkerse posle samo jednog odigranog meča

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U danu kada su Los Anđeles Lejkersi ispisali istoriju i posle sezone 2010/11 vezali dve pobede na otvaranju, stigla je i vest da će neko vreme van tima biti Broni Džejms, sin legendarnog Lebrona.

Momak koji ima svega 20 godina je izabran kao 55. pik na Draftu, ali će mu biti potreban period adaptacije kako bi mogao da zaigra na visokom nivou. To je bilo vidno i tokom Letnje lige, ali i u predsezoni, tako da je on poslat u G ligu.

Broni je posle nastupa u uvodnom meču sezone izostao iz drugog, a potom je stigla vest o tome da će on u narednom periodu igrati za Saut Bej Lejkerse.

Razlozi su jasni, i pored toga što Broni nema dvosmerni već standardan ugovor.

– Naši planovi su veoma fluidni i prave se u realnom vremenu. Oduvek je postojao plan za Bronija na relaciji Lejkersa i Saut Beja. Razgovarali smo Rob Pelinka i ja o tome, a razgovarali smo i sa Lebronom – istakao je trener Lejkerse Džej Džej Redik.

Veliko breme na svojim leđima nosi mlađi Džejms, pošto je njegov otac ostavio veliki trag i teško da će on ikada moći da ostvari slične visine.

(Telegraf.rs)

Video: Lebron Džejms za Telegraf o Jokiću: "Takav talenat! Zaslužio je sve što ima, on je sjajna osoba"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA