Navijači besni na Micića posle onoga što je uradio na utakmici, komičan potez srpskog košarkaša

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ne pruža Vasilije Micić partije kakve od njega očekuju navijači Hornetsa u NBA ligi, što je samo potvrđeno na utakmici koja je odigrana prethodne noći. Šarlot je poražen u gostima od Atlante Hoks 125:120, a Srbin je imao skroman učinak.

Za devetnaest minuta na parketu ubacio je dva poena (1/6 FG), uhvatio šest loptu i podelio jednu asistenciju uz izgubljeni loptu. Kako to obično biva, komentari su preplavili društvene mreže.

Posle učinka od po pet poena i skokova u trijumfu nad Hjuston Rokitsima, Micić nije zadovoljio zahtevne apetite pristalica, a na mrežama se čak pojavio i snimak jednog od njegovih promašaja.

Sredinom treće deonice, Vasa je krenuo na ulaz, obrnuo se oko svoje ose posle dobre odbrane i probao da pogodi preko ruke. Lopta nije došla ni do koša, što je razbesnelo jednog navijača.

Micić u aktuelnoj sezoni za sada ima kredita kod trenera Čarlsa Lija, a mi se nadamo da će boljim partijama sebi kupiti još bolju poziciju u sastavu.

(Telegraf.rs9

Video: Micić bi voleo da jednog dana zaigra sa Jokićem, a otkrio je i koji je nadimak imao u osnovnoj školi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA