Obradović vrlo kratak pred Krku: "Ritam nam je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Partizana sastaće se u subotu u okviru 6. kola regionalne ABA lige sa ekipom Krke iz Novog Mesta u Beogradskoj areni od 19.00 časova.

Crno-beli i dalje nemaju poraz u ABA ligi, a favoriti su i protiv tima iz Slovenije, koji doduše nije tako loše ni startovao sa dve pobede do sada.

Trener Partizana, Željko Obradović je za klupsku televiziju samo kratko analizirao sutrašnjeg protivnika, ističući da svi moraju da budu spremni da pomognu.

- Nova utakmica u ABA ligi. Kao i uvek, poštovanje za protivnika. Ritam utakmica je takav da svi moraju da budu spremni da pomognu i da probamo da odigramo dobru utakmicu - rekao je Obradović.

Oglasio se i kapiten Vanja Marinković, koji je dodao da je svaki meč u ABA ligi važan.

- Dolazi nam utakmica u ABA ligi u kojoj treba da nastavimo tu formu u kojoj smo bez poraza i da probamo da odemo na 6-0. Znamo koliko je bitna ABA liga i svaki meč u toj ligi. Sigurno će biti nezgodna utakmica posle teškog poraza od Virtusa, pa se nadam da ćemo dobro da odreagujemo i ostvarimo pobedu. 

(Telegraf.rs)

Video: Trening pred utakmicu 5. kola Evrolige između KK Partizana i KK Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA