Olga gazi i ne planira da stane: Danilovićeva u polufinalu Kine, tu je i rekord karijere na WTA listi!

 
S. L.
S. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mlada srpska teniserka Olga Danilović ponovo je pobedila, ovoga puta je bila bolja od Tajlanđanke Manančaju Savankaev sa 2:0 i to poprilično lako - 6:4, 6:4, čime se domogla i polufinala turnira u Kini, koji pripada seriji "250"

Olga je na terenu protiv anonimne protivnike provela jedan sat i 44 minuta, dok je ovo prvi put u karijeri Olge da igra polufinale nekog turnira na tvrdoj podlozi, i to ni manje ni više nego turnira iz serije 250.

Prvi set je obeležio veliki broj brejkova, koja je gubila 2:0 na samom startu meča, nakon čega se vratila na 2:2, a Manančaju je opet povela sa 4:2. Ipak, tada Danilovićeva dolazi do četiri vezana gema i osvaja prvi set.

Ponovo je Tajlanđanka uzela prvi brejk, opet je povela sa 4:2, ali je Olga još jednom vezala čak četiri gema i tako je i prošla u polufinale.

U polufinalu će Olga Danilović igrati protiv Čehinje Katerine Sinijakove, koja je prvi nosilac na ovom turniru.

Inače, plasmanom u polufinale, Olga je stigla do 73. mesta na WTA listi, a ima priliku da napreduje i čak do najboljih 50 na svetu.

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA