Nova sudijska greška protiv Zvezde u Evroligi: Valter Tavareš igrao sa pet ličnih grešaka u Madridu?!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Košarkaši Real Madrida su upisali poprilično ubedljivu pobedu protiv Crvene zvezde sa 97:72 u meču petog kola Evrolige, ali, čini se kao da je napravljen i jedan veliki sudijski previd, koji doduše i nije imalo rezultatski značaj.

Naime, nakon meča i posle analize je ustanovljeno da je Valter Tavareš meč igrao sa pet faulova. Odnosno, on je napravio pet ličnih grešaka, ali su mu sudije za jednu "prećutali" i pripisali je Džananu Musi, te je on tehnički napravio šest.

Tavareš je napravio faul u prvoj deonici i to nesportski nad Nikolom Kalinićem, a onda se sporna situacija dogodila u drugoj četvrtini. Prilikom jednog bloka, Tavareš je napravio faul u napadu nad Nikolom Kalinićem, kada je Ćus Mateo i izveo svog centra.

Ipak, zapisnički sto je umesto Tavarešu, taj faul pripisao Džananu Musi, pa je centar sa Zelenortskih ostrva ušao u drugo poluvreme sa samo jednom ličnom greškom. Samim tim, on je do kraja meča napravio još tri faula, te umesto pet, imao je četiri lične greške pored svog imena.

Doduše, peta lična greška je napravljena na četiri minuta do kraja meča, što znači da bi se teško rezultat i promenio, jer je Real u tim momentima vodio velikom razlikom, ali je svakako zabrinjavajuća nova greška sudija, ali i zapisničkog stola u Evroligi.

(Telegraf.rs)

Video: Ajzea Kenan se iznenadio kada je čuo vest o Petruševu: "Stvarno? Nisam imao pojma do sada..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA