"Ja sam samo čovek...": Čima Moneke se izvinio Srbima iz bizarnog razloga, a ovo je mnoge iznenadilo

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Završeno je i peto kolo Evrolige, u kom je Crvena zvezda pretrpela poraz protiv Real Madrida u Španiji, dok je Partizan poražen na svom terenu od Virtusa iz Bolonje. Međutim, ovo kolo je obeležila i jedna komična situacija.

Naravno, ove sezone je takođe poprilično aktivno igranje poznate igrice "Evroliga fantazi" u kojoj se menadžeri takmiče jedni protiv drugih i gledaju ko će biti najbolji prognozer dešavanja u samom takmičenju, a čak su naterali i jednog košarkaša da im se izvini.

U okviru petog kola, ekipa Baskonije je na svom terenu igrala protiv Albe, što je bio i "alarm" da se u upravo u Fantazi ubaci Čima Moneke, jedna od najvećih zvezda tima iz Vitorije i da se postavi za kapitena. Ali, on je totalno podbacio na meču.

Završio je utakmicu sa četiri poena i šest skokova, ali uz veoma loš šut za tri poena, zbog čega je samo otišao u minus. Na jednoj stranici na Instagramu su bili ljuti na njega, a onda se on oglasio.

- Ja sam čovek, ljudi, dešava se... Izvinite - napisao je Čima Moneke.

Čima Moneke Foto: Instagram / fantazi.masteri.el

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA