Hit scena u NBA ligi: Dončić dodao loptu Kleju, pa počeo da slavi i pre šuta svog saigrača

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Košarkaši Dalas Maveriksa upisali su pobedu na otvaranju NBA lige pred svojim navijačima, gde su bili bolji od San Antonio Sparsa sa 120:109 uz odlične izvedbe Luke Dončića i Kleja Tompsona. Slovenac je bio na korak do tripl-dabla, dok je Klej šutirao kao u najboljim danima.

Imao je Dalas izuzetno težak zadatak, pošto je morao da se nađe u megdanu protiv prošlogodišnjeg rukija godine Viktora Vembanjame, koga su Mavsi uspeli i da neutrališu, pa je Francuz završio meč sa "samo" 17 poena i devet skokova.

Naravno, imao je Dalas porketačku snagu u vidu Luke Dončića koji će i ove sezone biti jedan od favorita za MVP nagradu, što je pokazao već u prvom meču. Dončić je meč završio sa 28 poena, 10 skokova i devet asistencija za 36 minuta na parketu.

On je imao i sjajnu pomoć u vidu Kleja Tompsona, koji je pogodio šest trojki iz 10 pokušaja, čime je podsetio na svoje najbolje dane.

Ovaj dvojac je imao i jednu hit scenu, kada je Dončić dodao loptu Tompsonu i odmah krenuo da slavi, pre nego je Klej i uzeo šut, koji je potom pogodio.

OSTALI REZULTATI:

Vašington - Boston 102:122

Sakramento - Minesota 115:117

Denver - Oklahoma 87:102

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA