Zvezda oslabljena u Madridu: Nedović ne igra protiv Reala!

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Reala u Madridu u meču 5. kola Evrolige, a na ovom susretu će biti znatno oslabljeni.

Naime, posle povrede Džoela Bolomboja na meču protiv Budućnosti u ABA ligi, odlučeno je da i Nemanja Nedović preskoči duel sa španskim timom.

Kako prenosi Sport Klub, Nedović je već duže vreme "rovit", niej trenirao punim intenzitetom, pa je odluka stručnog štaba da preskoči duel sa Madriđanima.

Da podsetimo, upravo je Nemanja Nedović bio heroj pobede crveno-belih u meču  protiv Budućnosti pošto je bio najefikasniji sa 24 poena, od toga šest ubačenih trojki iz osam pokušaja

(Telegraf.rs/Sport Klub)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • smoki

    24. oktobar 2024 | 20:22

    Odlična odluka,svakako ne mogu da dobiju Real,bar ce čuvati igrace za utakmice koje se mogu dobiti.

  • naprijed zvijezdo

    24. oktobar 2024 | 20:17

    u zvijezdi igra 3 komata osvajaca bronce i glavnih poluga na olimpijadi u vidu plavsica,dobrica i davidovca uz podrsku legendarnog lazica,proslavljenog teodosica i jos nekijeh da ne ofiram,sto znaci da pobjeda nije u upitu

  • Mita

    24. oktobar 2024 | 20:42

    Bez njega Zvezda je pojačana. Oduvek bio i ostao bunar, to nikad nije bio igrač. Fala bogu pa ga nema u repki kao nekad kad nismo znali gde je levo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA