Košarka Evroliga KK Crvena Zvezda KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Uživo Real Madrid - Zvezda: Krenula Zvezda, pa odmah stala! Real napravio seriju od 10:0, imaju najveću prednost

 
 
 ≫ 
  • 1

Činjenice

  • Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Madridu protiv Reala u okviru 5. kola Evrolige.
  • Meč se igra od 20 časova i 45 minuta.
  • Zvezda je trenutno prva na tabeli sa skorom od tri pobede i jednog poraza.
  • Real Madrid se nalazi na 9. mestu sa skorom od dve pobede i dva poraza.

Uživo

Najnovije
20:47

Real Madrid - Crvena zvezda 22:10 (22:10, -:-, -:-, -:-)

Real Madrid: Abalde, Kampaco, Rejtan Majs, Gonzales, Hezonja, Musa, Dek, Gaj, Ibaka, Tavares, Ljulj, Endiaje.

Crvena zvezda: Kodi, Kenan, Teodosić, Davidovac, Mitrović, Lazić, Kalinić, Dobrić, Daum, Giedratisi, Plavšić, Jago.

21:29

(2/4) 02:21: Real Madrid - Crvena zvezda 40:24

Pravi faul u napadu Valater Tavares sad, ali ono što nije dobro po Zvezdu je to što se na teren vraća Fakundo Kampaco, koji je i razigrao svoju ekipu na početku meča. Želeo je Daum za tri poena, ali ne pogađa ni on.

Ostao je sam Garbijel Dek na šutu za tri poena i to je veoma, veoma lako pogodio.

Greši Daum, ide u kontru Endiaje i veoma lako pogađa. Majk Daum pogađa sa poludistance. 3Promašio je Uroš Plavšić ispod koša, iako je imao sjajnu poziciju. Veoma nesmotreni potezi Uroša Plavšića u ovim trenucima.

21:25

(2/4) 04:34: Real Madrid - Zvezda 33:20

Ne prekida Teodosić seriju Real Madrida od 7:0, sada je za tri poena promašio i Miloš Teodosić, a ide i kazna Real Madrida. Serhio Ljulj pogađa daleku trojku, pošto je ostao sa kao duh u Wizink centru.

Promašio je Kodi trojku, ali je Kalinić doošao do skoka u napadu. Onda Kalinić greši, loše dodavanje. Maši Ljulj, a odmah na drugoj strani maši i Ajzea Kenan, težak šut je morao da uzme i opet nije pogodio.

Trči Kodi Miler u kontru i nalazi Majka Dauma, koji postiže poene, prekida se serija Reala.

21:20

(2/4) 06:24: Real Madrid - Zvezda 30:18

Musa je ostao sam i pogodio je trojku iz ugla, loša zonska odbrana crveno-belih. Teodisć je promašio za tri poena, ali pri skoku Rejtan Mejs gazi liniju i biće to novi napad za Zvezdu, koja je imala sreće. Pravi faul Ibaka.

Gubi loptu Jago, hteo je da igra protiv Rejtan Mejsa. Musa ima dva slobodna bacanja, izvukao je ovo na suvi kvalitet i nakon faula Rokasa Giedraitisa.

Imaće dva bacanja Džanan Musa. Pogodio je jedno. Promašio je polaganje Miloš Teodosić i odmah na drugoj strani loptu u koš zakucava Serž Ibaka, koji će imati i dodatno slobodno bacanje, pogađa to bacanje.

21:13

(2/4) 08:25: Real Madrid - Zvezda 23:18

Promašio je Hezonja trojku, smetao mu je Teodosić, ali Dek hvata skok i sad Real Madrid ima novi napad. Izmešao je Rejtan Mejs centra Zvezde, otišao na prodor, ali su sudije svirale faul pri šutu i imaće Kanađanin dva bacanja.

Pogađa trojku Rokas Giedraitis na drugoj strani. Greši Real Madrid sad u napadu, biće lopta za Zvezdu. Probio je Jago i uz kontakt pogodio preko Serža Ibake!

Promašio je trojku Rejtan Mejs, a onda Teodosić i Mitrović prelepo pogađaju na drugoj strani.

21:07

(1/4) 00:00: Real Madrid - Zvezda 22:10

Kampaco je otrčao u kontru, dodao je do Hezonje ovaj je promašio za tri poena. Kakav potez Valtera Tavaresa, gurnuo je Nikolu Kalinića i zaradio nesportsku ličnu grešku, dok srpski košarkaš pogađa jedno od dva bacanja.

Teodosić je pronašao samog Kalinića, ali ovaj nije pogodio za tri poena, kažanjva se to odmah. Fakundo Kampaco je promešao odbranu i upisao prve poene, neverovatan je Argentinac.

Ostao je Rokas Geidedraitis sam i promašio je trojku, a onda Fakundo Kampaco na drugoj strani pogodio, ali sudije kažu da je napravljen faul na zemlji. Neće važiti ovi poeni Argentinca, a onda Ćus Mateo traži čelendž.

Pogađa trojku Mario Hezonja, a onda Luka Mitrović dodaje loptu u ruke Endiajea. Ibaka je ostao sam, ali je promašio trojku. Alej-up ide Jaga za Mitrovića, ali je promašio i to. Sreća po Zvezdu je to da ni Real ne koristi svoj šut za tri poena preko Gabrijela Deka. Pogodio je dva puta Davidovac sa linije penala. Poentira Dek, sjajna akcija Reala.

Promašio je trojku i Davidovac.

20:57

(1/4) 03:37: Real Madrid - Zvezda 15:7

Zakucava Majk DAum na drugoj strani, da li će ovo bar malo razmrdati ekipu crveno-belih? Hezonja je pobegao celoj odbrani na drugoj strani i dodaje Eliju Endiajeu na šutu za tri poena, a on to pogađa veoma lako.

Vraća trojku Nikola Kalinić, protrčao je Kodi Miler Mekintajer i našao je samog igrača u korneru.

Tavares pogađa opet, veoma lako, njegov osmi poen već, Plavšić je nemoćan. Hteo je Plavšić sad preko Tavaresa, ali nije pogodio. Lepa akcija Reala, ali promašili su zicer. Daum dobija aful od strane Abaldea.

20:53

(1/4) 05:48: Real Madrid - Zvezda 10:2

Mučio se Kalinić pod košem i dobio je blokadu. Auh, kakva asistencija Kampaca na drugoj strani. Provukao je loptu kroz noge jednom igraču Zvezde i Endiaje je pogodio veoma teško polaganje, dok na drugoj strani Kalinić maši trojku.

Opet Kampaco i opet neverovatna asistencija... Pronašao je samog Abaldea kome nije teško da pogodi.

Kodi Miler Mekintajer je pokušao da ide na Kampaca, ali Argentinac krade ovu loptu. Tavares postiže nove poene iz reketa, Hezonja mu je obezbedio veoma lak koš. Daum je hteo za tri, ali maši i on. Zakucava Hezonja.

20:50

(1/4) 08:01: Real Madrid - Zvezda 2:2

Izborio se Plavšić za prvi napad Zvezde i to su odmah crveno-beli iskoristili preko Kodija Milera Mekintajera koji je pogodio sa poludistance. Endiaje je promašio za tri, pokušao je Daum na drugoj strani, ali on maši.

Loš napad Reala, Kodi je trčao u kontru, ali ga je Tavares izblokirao i to bez skoka. Ide greška Reala nova, opet napad za Zvezdu.

Kodi Miler pokušava sa poludistance, ali Plavšić uspeva da obezbedi novi napad za svoju ekipu. Jako težak šut Kenana, ali maši sve, tražio je faul. Poentira Tavares na drugoj strani odmah.

20:42

Veoma malo do početka meča...

Uskoro počinje meč u Madridu...

20:42

Kampaco dobio poklone od Zvezde, srdačno ih i pozdravio

Ne zaboravljaju Beograđani svog Fakua Kampaca, koji je igrao u ovom klubu.

Pred početak meča je dobio i poklone, a i prisno se pozdravio sa svima.

20:01

Ne igra Nemanja Nedović!

Na ovom meču Janis Sferopulos ne može da računa na Nemanju Nedovića, koji će utakmicu propustiti iz predostrožnosti pred iduće mečeve.

19:28

Iii - Bienvenido! Dobro nam došli na novu utakmicu u Evroligi

Nakon što smo protekle večeri pratili Partizan u Evroligi, sada nas očekuje i meč drugog beogradskog kluba. Crvena zvezda za razliku od crno-belih gostuje u ovom petom kolu, i to ni manje-ni više nego protiv Real Madrida u Španiji.

Teško gostovanje, ali znala je Zvezda i ovde da pobedi.

Sva dešavanja sa ovog meča možete pratiti u lajv blogu na portalu Telegraf.rs.

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radio tirana

    24. oktobar 2024 | 20:15

    koga briga za njega hahah a, briga nas za tiranu i njihove igrace..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA