Da li su sudije oštetile Partizan protiv Virtusa u finišu? Sporan je skok Morgana, snimak pokazao sve

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Košarkaši Partizana su veoma nesrećno poraženi na svom terenu od Virtusa iz Bolonje sa 70:69, čime su dozovlili Italijanima da dođu do prvog trijumfa u najjačem evropskom takmičenju, dok su u neku ruku razočarali i navijače kojih je bilo baš mnogo u Areni.

Ipak, sam kraj meča je ostao u znaku nekoliko sudijskih odluka o kojima bi tek moglo da se priča, a jedna je viđena pri rezultatu 68:66, kada je Virtus uspeo iz jednog napada da dođe i do dva pokušaja, te je Vil Klajburn izjednačio.

Međutim, u tim momentima se dogodila i jedna pomalo sporna odluka, jer se u prvi mah činilo da je Metju Morgan iz auta uhvatio skok. Američki bek je bio u tom momentu u autu, uhvatio je loptu, dodao Klajburnu na zicer, a ovaj doneo izjednačenje.

Nakon toga se bunio i Željko Obradović, međutim, snimak pokazuje nešto sasvim drugačije.

Osvanuo je klip na zvaničnom TikTok profilu Evrolige, gde se vidi čitava završnica. Prema usporenom snimku, Metju Morgan ipak nije bio u autu. Iako je on jednom nogom bio van terena, pre nego je krenuo ka lopti, podigao je nogu koja je bila van terena.

Ostao je samo na svojoj levoj nozi koja je bila u terenu, te se odrazio i uhvatio skok, zbog čega je sve regularno u ovom slučaju. Taj detalj možete pogledati na video snimku u nastavku teksta (01:23).

@euroleague Virtus wins against Partizan in a thrilling finish🫣 #euroleague #basketballtiktok ♬ Dramatic - Big Dreams

(Telegraf.rs)

Video: Rakić pravio polugu jednoj od najvećih MMA legendi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    24. oktobar 2024 | 17:47

    Iskreno bas me briga vise da li su nas ostetile. Mi smo morali da zatvorimo utakmicu mnogo pre toga, a ne da sluzimo svima da se vade na nama. I Partizan i Zvezda moraju malo da razmisle o potezima svojih igraca i odluka svojih trenera, a ne da novine danima pisu o greskama sudija i sta bi bilo kad bi bilo...

  • Realno

    24. oktobar 2024 | 18:26

    I da su sudije pogrešile, a jesu, to nije opravdanje za poraz na svom terenu od tima koji je do sinoć bio bez ijedne pobede. Sa onako lošom igrom porazi tek slede.

  • Наравно

    24. oktobar 2024 | 17:57

    да су судије оштетиле Партизан. О томе је и Жељко говорио. Ово је било и за једанаестерац и за црвени картон.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA