Poznato stanje povrede Karlika Džonsa: Evo koliko će pauzirati košarkaš Partizana

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaš Partizana, Karlik Džons bio je danas na medicinskim pregledima nakon što je tokom jučerašnjeg meča sa Virtusom iz Bolonje u Beogradskoj areni zadobio povredu i procenjeno je njegovo stanje i vreme povratka na parket. 

Kako javlja Mozzart Sport, Džons je uganuo skočni zglob i pauziraće oko deset dana, što su drastično bolje vesti od onih kojih su se navijači i svi u stručnom štabu Partizana pribojavali juče posle utakmice.

I sam trener Željko Obradović na konferenciji je rekao da mu je Karlik rekao da "nije dobro", ali su danas ipak stigle pozitivne vesti.

To znači da Džonsa neće biti za utakmice sa Monakom i Fenerbahčeom naredne sedmice u Evroligi, dok bi mogao da bude u konkurenciji za susret sa Parizom nedelju dana kasnije.

On je iz Arene sinoć otišao hramljući, ali kako stvari stoje Južnosudanac će se vrlo brzo vratiti na teren.

(Telegraf.rs / Mozzart Sport)

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    24. oktobar 2024 | 16:05

    Ma pustite Džonsa, nego kad ide Žoc to je pravo pitanje! Imamo igrače zmajeve, kao i prošle godine, ali on POJMA NEMA da napravi dobar tim! I nemojte molim vas one priče-najtrofejniji trener-svaka čast za to, ali to je bilo pre 20 godina. Trinkjeri bi kidao sa ovim igračima! Čak i sa prošlosezonskim. Hajde Željko u penziju, KRAJNJE je vreme! Upropastićeš nam i ovu sezonu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA