Hezonja se oženio u tajnosti, dobio dete, niko ne zna kako se žena zove niti kako izgleda

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Madridski Real i dalje pronalazi svoju formu u aktuelnoj evroligaškoj sezoni, a ono što je za Ćus Matea jako bitno je povratak igrača u tim nakon problema sa povredama i bolestima. Mario Hezonja je tako već uhvatio ritam.

Hrvatski košarkaš je par nedelja već u timu i samim tim bolji rezultati su već upisani. Misteriozna bolest zbog koje je smršao čak sedam kilograma je iza njega, međutim privatan život je kod njega i dalje u prvom planu. Makar jednako kao i poslovne obaveze.

To možda ne biste nikada rekli na osnovu njegovih objava na društvenim mrežama, na kojima maltene isključivo objavljuje fotografije u vezi sa svojim pozivom. Pa ipak, i te kako ima novosti i u drugoj sferi njegovog života.

Kako saznaje "Slobodna Dalmacija", Hrvat je  usrećnom braku, a pre mesec dana je dobio i dete. Pol ipak nije javno poznat, baš kao ni ime njegove žene. Poznato je samo da ona dolazi iz Austrije.

Hezonjin privatni život se nazire na osnovu venčanog prstena, koji se povremeno može videti na fotografijama, međutim ništa drugo Mario do sada nije objavio.

Ovde možete videti fotografije na kojima Hezonja uživa u Divljoj vaterpolo ligi u Dubrovniku 2022. sa svojom tadašnjom devojkom, za koju hrvatski mediji tvrde mu je sada supruga.

(Telegraf.rs)

Video: Hezonja otkrio da li vidi sebe u Partizanu: Nikad nisam pričao s nekim telefonom kao sa Željkom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA