Lesor se javio posle promašaja Nilikine i zapušio usta svim kritičarima: "Previše si se trudio da bi..."

 
S. I.
S. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Košarkaši Virtusa iz Bolonje naneli su neočekivan poraz Partizanu u petom kolu Evrolige u Beogradskoj areni (70:69). Na oko ne toliko lep meč, ali borba koja je viđena do poslednjeg momenta učinila je ovaj susret interesantnim.

Na kraju smo videli pravu dramu, trojku Ifea Lundberga, poravnanje nakon sumnjive situacije i skoka Metjua Morgana čini se iz auta, ali i odlučujuće poene Vila Klajburna.

Sve to je začinjeno i šutem za pobedu, koji je za crno-bele promašio Frenk Nilikina, i to nakon ukradene lopte na pet sekundi do kraja utakmice. Odmah se odlučio da gađa koš i sve je promašio, a mnogi su mu zamerili što nije išao na "ulaz".

Nilikina je posle svega ostao u Areni do kasno u noć i radio na šutu, što je naišlo na pozitivne reakcije navijača, ali bilo je i onih koji su ostavili izuzetno neprikladne komentare Frenku.

Na društvenoj mreži "X" se oglasio i Matijas Lesor, bivši košarkaš Partizana i miljenik publike. Nilikina i on su dobri prijatelj i kolege iz reprezentacije Francuske, pa će obe reči mladom igraču sigurno značiti.

- Glavu gore prince. Previše si se trudio da bi dozvolio da te dotakne jedan šut - napisao je Lesor i adresirao na svog prijatelja.

Matijas je tako poslao jasnu poruku svima da se ovakve stvari događaju i da je potrebno ostati miran i pružiti podršku košarkašu koji je poprilično iznenadio od dolaska u crno-beli tabor, pošto je važio pre svega za dobrog defanzivca. Jedan meč, naravno, ne čini ga boljim ili lošijim košarkašem.

(Telegraf.rs)

Video: Karlik šepao, pa stao da se fotka i da autogram Francuzu, koji je putovao 29 sati da gleda Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    24. oktobar 2024 | 12:53

    Nilikinu niko od grobara ne zamera, on ukrao loptu, on sutirao I promasio. Kritike idu vrlom treneru sto je dosao u takvu situaciju I to se ponavlja vec cetvrta godina.

  • oki

    24. oktobar 2024 | 13:02

    ahh da je ovom timu avramovic i Naneli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA