Virtus se javio odmah posle drame u Areni protiv Partizana u Evroligi: "Uspeli smo..."

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaši Partizana doživeli su težak poraz od ekipe Virtusa iz Bolonje u dramatičnoj završnici meča 5. kola Evrolige (69:70), pa su tako sada pali na skor 2-3.

Ovo je ujedno bio treći poraz crno-belih od Virtusa u nizu, a zanimljivo je da su baš sva tri košarkaši Partizana doživeli u vrlo neizvesnim završnicama.

Prvo je prošlog decembra, baš pred doček Nove godine u Areni bilo 75:77 za Virtus, što će reći da je italijanski tim slavio sa jednim košem razlike, da bi potom u februaru bilo 88:84, kada je ključni koš postigao upravo sadašnji igrač Partizana, Ife Lundberg.

Virtus je zbog toga imao radi čega da se raduje, pa je putem društvenih mreža posle pobede u Areni, prve ove sezone u Evroligi, poslao poruku putem društvenih mreža svojim navijačima.

- Uspeli smo, ponovo! - napisao je Virtus.

Italijani su sada na 1-4, a u duplom kolu naredne sedmice igraju sa Bajernom i Olimpijom Milano.

(Telegraf.rs)

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Луцијано

    24. oktobar 2024 | 10:07

    U zadru smo lose igrali i bila je poruka znamo gde smo gresili izvuci cemo pouke i nista imalo je do virtusa dosta vremena i 35 skokova virtusa 15 u napadu 16 izgubljenih lopti bonga i sterling zaustavljeni 8 koseva dali u zadnjoj cetvrtini uzas i to od virtusa sta ce biti kada dodju grci spanci turci a mi kao neidemo nigde igramo u beogradu puna hala opusteno ovako ovo neide . Zar mi nemozemo da imamo skok u odbrani sa koprivicom 215 sa pokusevski 213 sa dejvisom tarlikom bongom zasto se drzi koprivica bez ucinka koju on privilegiju ima 4 godina pa kada ce zemljace biti nesto od tebe strucnjaci to mogu da vide njegov razvoj kuda ide i zbog njega se ne dovodi centar cuva mu se mesto neka gledaju kako zvezda igra odbranu to je rukomet na dest metara nemozes da prodjes i tacka utakmice idu kao na traci stize monako opasna ekipa sta tu da se nadamo sa ovim stanjem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA