Ludilo u NBA ligi: Durant postigao koš preko dvojice za produžetak, a Harden postao najveći tragičar noći

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ubedljivo najuzbudljivija utakmica večeri u NBA ligi odigrana je u Los Anđelesu, gde se na kraju nisu radovali domaći Klipersi, već ekipa iz susedne Arizone. Finiks Sansi su na neverovatan način uspeli da "ukradu" trijumf iz ruku tima iz najpoznatijeg grada u Kaliforniji, a za sve je zaslužan Kevin Durant.

Vodili su Klipersi sa 103:101 na oko 25 sekundi do kraja, ali je onda na samom isteku napada za Finiks, stvari u svoje ruke preuzeo fenomenalni KD.

Iako je delovalo da je situacija krajnje beizlazna, Durant je odlučio da šutira i to preko dvojice rivalskih košarkaša, koji su podigli ruke, ali je lopta i pored toga uspela da pronađe put do koša, pa smo na kraju dobili produžetak.

I tamo je drama bila na nivou, mada je sada Finiks bio taj koji je diktirao ritam. Na oko 80 sekundi do kraja imao je +4 (114:110), da bi nakon toga na pet sekundi do kraja Harden promašio drugo slobodno bacanje, koje je moglo da donese izjednačenje i potencijalni drugi produžetak na pet sekundi do kraja.

To je na drugoj strani kaznio Jusuf Nurkićsa dva pogođena penala, a Harden je nakon toga čak uspeo da izgubi i loptu i tako zacementira ulogu najvećeg tragičara prve noći u NBA ligi.

Pogledajte kako je izgledao neverovatan šut i pogodak Duranta.

(Telegraf.rs)

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA