Marinkovića pitali zašto je Partizan forsirao za tri poena protiv Virtusa: "Ne bih rekao, danas nije išlo..."

 
S. L.
S. T.
S. L. S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ekipa Partizana zabeležila je poprilično neugodan poraz na svom terenu od Virtusa iz Bolonje sa 70:69 u okviru petog kola Evrolige. Ovaj neuspeh je došao nakon koša Vila Klajburna u poslednjim trenucima ovog susreta, dok je i Frenk Nilikina promašio šut za pobedu.

Mogao je Partizan da dođe do pobede, ali je Nilikina promašio taj šut. Nakon meča, Vanja Marinković je govorio o uzrocima poraza, gde je apostrofirao na to da su dopustili previše ofanzivnih skokova ekipi iz Bolonje.

- Mislim da smo, ofanzivni skok je presudio. Dosta su imali ofanzivnih skokova, to je neka stvar koja nas prati od početka sezone koje dopuštamo protivnika. Loš početak i drugog poluvremena, kad igramo kod kuće, ne smemo to sebi da dopuštamo. Protiv Zadra smo se izvukli, danas nismo i mislim da su to ključne stvari...

Upitan je i o "forsiranju" šuta za tri poena.

- Koliko, šest od 24? Ne znam, možda jeste, ali ne znam. Imali smo okej šuteve, možda nečiji i nisu. Danas nije išlo, ali biće dana kad će ulaziti kao protiv Makabija, protiv Bajerna, ne bih rekao da smo forsirali.

Dotakao se i dobrog početka meča, ali potom pada u igri.

- Pa da, izgleda dobro, dobro smo počeli, pa mali pad u drugom poluvremenu. Mislim da su tu neki prazni minuti koje ne smemo da imamo, pogotovo kad igramo kući. Počeli smo loše, oni su se vratili serijom 6:0, tako nešto. Tim kao što je Virtus, nedopustivo je za tim koji želi da pobedi ovde.

(Telegraf.rs)

Video: "Dva kontakta nad Ifeom, očigledna... To se svira, ali šta da radim": ŽOC nakon poraza od Virtusa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    23. oktobar 2024 | 23:36

    Tebi taj sut ne ide od kad si dosao🤔🤔🤔🤔🤔🤔

  • Maki

    23. oktobar 2024 | 23:32

    Idemo dalje. Tek je počelo,ima još mnogo utakmica i biće još mnogo pobeda,samo treba da verujemo i volimo Partizan još više i jače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA